Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: -Kobe-, 13 Ocak 2005 18:31 tarihinde demiş ki: said: Infarctus, 13 Ocak 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Alla kobe mod olursa yandık.paticik batar.site göçer.db patlar.her$ey beklenir bu kobe den.Zaten bir kerede banlanmı$. ben hiç banlanmadım ki laflarına dikkat et sonra çok ağlarsın.. Banlanmadın mı ?? Ö.M magandalığı yapanda benim küçük kedim pıtırcıktı...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: -Kobe-, 13 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki: seni yörüngeye bizzat ben zıplatsam? lets go bakalım nası zıplatıosun hadı bakalımsuper adayımız gorevlılerın bu davranısları goz onune almasını ıstıorm[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. [Bu mesaj Shagrath tarafından 13 Ocak 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Shagrath tarafından 13 Ocak 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: -Kobe-, 13 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki: seni yörüngeye bizzat ben zıplatsam? bakıyorum şimdiden mod olmuşsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yoo mod olduğum yok olmucamda zaten..[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 noluur mod ol yoksa girmem spora[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 beyler abartmayalım yeter bu kadar..zaten tahminin hellhound olucak mod..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ya ben öyle mod olarak yoğun bi şekilde uğraşamam belki de arada haber maber yazarım[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: -Kobe-, 13 Ocak 2005 18:33 tarihinde demiş ki: üzgünüz 13 yaş altı almıoruz :) Ne demiş atalarımız akıl yaşta değil baştadır. Bu arada kim mod olursa olsun fizban,Nukem ve Azmo nun futbol basketbol ve extreme de modlukları geçerli olmalı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 o farz zaten[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 e o zaman 10 kişi mi mod olucak :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: -Kobe-, 13 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: yoo mod olduğum yok olmucamda zaten.. Olamıcaksında zaten... Bu kadar olmaz...1.5 yıldır yazarım bu forumlarda ronaldinho ile tarışan tek adam seni gördüm.. Threadi baştan sona okudum... Walla sen fazlasın bize paticik seni kaldıramaz.. (ciddiyim)... .... ... .. .[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 insight sana katıllıorm bunun gıbı ınsanlar neden bu kadr sanslarını zorluolar anlamıorum valla forumun kalıtesını dusurmeye calısıolar sanrm ...[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 kim olursa olsun,paticik'için hayırlı olsun :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Shagrath sen nerden çıktın ben anlamadım ton balığı fln mısın ya forumun kalitesini fln düşürüosun diyosun beyenmiosan git alla alla .. Ronaldinhoyla bi muhattabım yok olamazda elin bebelerine ben mi bakıcılık yapıcam.. İnsight sana gelince zaten senin ne mal olduğunu herkes bilio maila 2 tane mesaj atıp seni hackledim hahahaha diyen bi adamsın senden fazlasını bekliyemem o kadar kapasitende yok.Neyse bugün çok kavga ettim benim derdim kendime yeter.. Adaylık konusuna gelince burdaki herkesle NBA konusunda sonuna kadar sidik yarıştırırım 3 forumda NBA bölümünde moderatörüm..HellHound veya LVL_Sabo'nun olmasından yanayım.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB I love this game ! 6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ya daha ne diyeyim.Sen forum üyeleriyle "mal,kes lamer"vsvs türü şeyler yaz[üsttede görüldüğü gibi] sonrada forumda görevli olmayı bekle.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kobe number one ... en büyüksün dostum...[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Insight çok doğru konu$tun.Yanlız $u var kobe ya sadece basketbol alanı yetmez.Genel Yönetici yapın siz onu en iisi.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kumadam olsun mod. kabul ederse tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Abi adam forumu babasının zannediyo heralde. "Ne mal oldugunu biliyorum" "Onun gibi bebelerle uğraşmam" .... ... .. . vs.vs O yüzden en büyüksün kobeeee... Paticik senin yürü bea..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 lol döktürmüşsün gene insight :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Insight kral ya.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 agırbaslı/bilgili kisi olsun da.:D[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biby Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 aday olmak için henüz erken daha yeni üye oldum amma.[signature][hline]:rock:Sacramento Kings:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 tamam biby olsun balonlu mod :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paticik tarihinde mükemmeli başarmış olur :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar