Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA yi sürekli takip edenler

karakedi

Öne çıkan mesajlar

said:
-Kobe-, 13 Ocak 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
said:
Infarctus, 13 Ocak 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Alla kobe mod olursa yandık.paticik batar.site göçer.db patlar.her$ey beklenir bu kobe den.Zaten bir kerede banlanmı$.

ben hiç banlanmadım ki laflarına dikkat et sonra çok ağlarsın..

Banlanmadın mı ??
Ö.M magandalığı yapanda benim küçük kedim pıtırcıktı...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 13 Ocak 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
seni yörüngeye bizzat ben zıplatsam?

lets go bakalım nası zıplatıosun hadı bakalımsuper adayımız gorevlılerın bu davranısları goz onune almasını ıstıorm[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.

[Bu mesaj Shagrath tarafından 13 Ocak 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Shagrath tarafından 13 Ocak 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler abartmayalım yeter bu kadar..zaten tahminin hellhound olucak mod..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 13 Ocak 2005 18:33 tarihinde demiş ki:
üzgünüz 13 yaş altı almıoruz :)

Ne demiş atalarımız akıl yaşta değil baştadır.

Bu arada kim mod olursa olsun fizban,Nukem ve Azmo nun futbol basketbol ve extreme de modlukları geçerli olmalı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Kobe-, 13 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
yoo mod olduğum yok olmucamda zaten..

Olamıcaksında zaten...
Bu kadar olmaz...1.5 yıldır yazarım bu forumlarda ronaldinho ile tarışan tek adam seni gördüm..

Threadi baştan sona okudum...
Walla sen fazlasın bize paticik seni kaldıramaz..
(ciddiyim)...
....
...
..
.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

insight sana katıllıorm bunun gıbı ınsanlar neden bu kadr sanslarını zorluolar anlamıorum valla forumun kalıtesını dusurmeye calısıolar sanrm ...[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

kim olursa olsun,paticik'için hayırlı olsun :)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Shagrath sen nerden çıktın ben anlamadım ton balığı fln mısın ya forumun kalitesini fln düşürüosun diyosun beyenmiosan git alla alla ..

Ronaldinhoyla bi muhattabım yok olamazda elin bebelerine ben mi bakıcılık yapıcam..

İnsight sana gelince zaten senin ne mal olduğunu herkes bilio maila 2 tane mesaj atıp seni hackledim hahahaha diyen bi adamsın senden fazlasını bekliyemem o kadar kapasitende yok.Neyse bugün çok kavga ettim benim derdim kendime yeter..

Adaylık konusuna gelince burdaki herkesle NBA konusunda sonuna kadar sidik yarıştırırım 3 forumda NBA bölümünde moderatörüm..HellHound veya LVL_Sabo'nun olmasından yanayım.[signature][hline]Kill For You ! / Genç FB
I love this game !
6 TANE ATILIR MI BE OHAAAA FENERBAHÇE !!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam forumu babasının zannediyo heralde.
"Ne mal oldugunu biliyorum"
"Onun gibi bebelerle uğraşmam"
....
...
..
.
vs.vs

O yüzden en büyüksün kobeeee...
Paticik senin yürü bea..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...