Revenge Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Gözünüz kapalı gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Gidin ama gözünüzü açmayın :P Mantık hatalarına takılırsanız ki,hem fiziksel hemde oyuncu sayısı açısından çok var.Ben özellikle iki kişi yaptıkları operasyona takıldım ama burada 11 değil iki kişi yaptılar yuh dedim. Bunun dışında görsellik güzel,şifrelerin bulunuşu güzel,kullanılışı güzel.Kötü değil ama orta şeker diyelim,dediğim gibi mantık hatası çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 bence gayet basarılı fılm seneryo da eksık gedık fılan yok ılk ızlenıste gayet eglencelı ve guzel fılm bende ılk basa n.cage yakısmaz dıyodum role ama ızleyınce fıkrım acaıp degıstı cuk dıye oturmus[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yellow_Sc Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ehhehh..vizyona girdigi gün izlemistim...bence o kadar kötü bir film ki, burada bu baslıgı görünce kendimi tutamadım.. yani ben begenmedim arkadaslar...kötü diyorum... zevkler..renkler...[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 inanılmaz eğlenceli, süper, kendi türü içinde 1 numara hatta[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: forgiver, 27 Aralık 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ilk vcd bozuk çıktı 2.sini izledim; geçen sezon trtde gösterilen bir dizi vardı: hazine ariyo bi kadın filan ondan bir farkı yoktu, bence değmez sinemada izlemeye, bide diana kruger filan vardı başkada bişey dikkatimi çekmedi e oha hoca.. milyonlarca ki$inin prensiplerine aykırı hareket etmişsin :D yani 2. yarısını seyretmek falan acayip rahatsız edici bişeydir ya[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Yok, yok gerçekten güzel bir filmdi, ama biraz fazla klişe.. Yani birçok sahnede direk ne olacağını anladım baya önceden..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ben film'in çıktığı gün gitmişdim.son yıllarda çıkan kendi türünde en iyi filmlerden biri bence.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bencede çok güzel ama adam sanki daha önce hazineyi bulmuş gibi tık tık herşeyi biliyo[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ana güzel mi ? Hiç güzel bir film beklemiyordum bundan. Yarın gideyim hemen.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 [spo1=filmin sonu :p]filmin sonunda kadının al len buda başka harita diyerek yatak odasınına gidiş haritasını vermesi überdi :p[/spo][signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bu gece gittim filme, cidden hiç sıkılmadım, yani insanı baydıracak hiç bir sahne yoktu, klişeler vs. vardı ama bence çok doğru ve yerinde kullanılmış klişelerdi bunlar. Filmin sonuda cidden çok güzel düşünülmüştü bence :) said: theKingpin, 16 Ocak 2005 02:07 tarihinde demiş ki: [spo1=filmin sonu :p]filmin sonunda kadının al len buda başka harita diyerek yatak odasınına gidiş haritasını vermesi überdi :p[/spo] buna da aynen katılıyorum :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ya actıon olarak gzl ama kendı senaryosu ıcınde bır suru kopukluk var kımse gormedı sanırım....[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir_carmelo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: LvL_Sabo, 14 Ocak 2005 04:07 tarihinde demiş ki: inanılmaz eğlenceli, süper, kendi türü içinde 1 numara hatta +1[signature][hline] - Temel bir daire çizmiş içinde oynuyormuş neden? - Kendi çapında eğleniyormuş!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Baya oldu bende gideli. Mission Imposible vari bir havasıda var.Çok tarzı içinde barındırıyo film gayet güzel. Tanıdık simalarında olması ayrı bir keyif katıyor. Boromir,Helen vs vs =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Sovereign said: said: forgiver, 27 Aralık 2004 21:27 tarihinde demiş ki: ilk vcd bozuk çıktı 2.sini izledim; geçen sezon trtde gösterilen bir dizi vardı: hazine ariyo bi kadın filan ondan bir farkı yoktu, bence değmez sinemada izlemeye, bide diana kruger filan vardı başkada bişey dikkatimi çekmedi e oha hoca.. milyonlarca ki$inin prensiplerine aykırı hareket etmişsin :D yani 2. yarısını seyretmek falan acayip rahatsız edici bişeydir ya[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. dün star da yayınlandı, sanırım başlarını izledim konusu hakkında hiç bişey hatırlamıyorum ama Diane Kruger için bir indirip bakcam lan 4 sene olmuş yine abazanlık yine abazanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2008 bi tek sonunu izleyemedim dün stardaydı evet, eh işte idarelik film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0465234/ 2si de çıkmış bunun National Treasure: Book of Secrets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ikinci filmde acayip sıkıldım.Birincisi kadar keyif vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar