ibosch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Şimdi elimde bir select box var . Bunun okları hafif pixel pixel gibi oldu . Aşağıya doğru indirme oku. http://www.hizliresimyukle.com/image/BjDn . Dikkatli bakınca pixel pixel olduğu anlaşılıyo. Hayır googleda da ne diye aratıcağımı bilemedim . Bunu nasıl düzeltirim ? Sıkıntısız çalışıyo ama 1-2 kendime göre düzeltme yaptıktan sonra böyle oldu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 chrome mu o ne o safari mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 default hali mi buydu sen mi koydun ikonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Chrome . Şimdi sen sorunca aklıma geldi tarayıcı olayı . İnternet Explorerdan baktım harika duruyo chrome niye böyle üzüyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 chrome da vardı oyle bi sorun override et stili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Yok defaultta da vardı, ama scroll sekmesi falan çıkmıyodu onları ekledim gayet istediğim gibi çalışıyo şimdi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 anlamadım dediğini neyse çözdüysen sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Şimdi sıkıntı şöyle chrome da pixel pixel çıkıyo bu.Internet Explorerda isteidğim gibi sıkıntı yok. Chromeda da pixel pixel gözükmemesi için bişi yapabilir miyim ? Ok vardı ben koymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 stilini override edersin işte anca http://jsfiddle.net/afshinprofe/qhCsJ/3/ https://coderwall.com/p/w7npmq/fully-custom-select-box-simple-css-only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Antialiasing'in düzgün çalışmasını engelleyen bi bug vardı Chrome'da, bi transform: rotate(0deg) vermeyi denesene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Hmm o kadar bilgim yok.Neyse Explorer da mobilde düzgün çalışıyo. 1 de bu select box girdiğim değer kadar büyüyo küçülüyo bunu fix büyüklükte ayarlamak için hangi kodu aramam lazım düzeltmek için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 sabit bi yükseklik var, overflowuna hidden de anlamadım tam ama belki işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 2 tane alt alta select box var . Örnek olarak birinde araba yazdığı için 5 karakterlik büyüklükte diğeri arabadükkanı yazdığı için 12 karakterlik büyüklükte 2 sinide 12 karakter lik büyüklükte olmasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 ben sabit verdim width'i ama sen sabit vermediysen elleme http://jsfiddle.net/6vj744p2/1/ 12 karakterlik olan inputun genişliğini alıp diğerine eşitliyosun jquery ile sanırım bunu istedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibosch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 kermit ilgin için teşekkür ederim sıkıntımı çözdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar