falcon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Evet arkadaşlar kişisel bir sorundan dolayı katılamayacağım ancak rezervasyonunu ve ödemesini zaten yaptığın iki kişilik bir masa var mutlaka son dakikaya plan yapamamış biri vardır diye düşündüm ve buraya yazayım dedim. 14 şubat tarihinde 240 TL değerindeki iki kişilik boğazturu eşliğinde yemek sadece 100 TL Kalkış Noktaları : Kadıköy: 18.30 (Adalar Vapur İskelesi Yanı) Karaköy: 19.00 (Üsküdar Haliç Vapur İskelesi) Beşiktaş: 19.30 (İdo İskelesi Yanı) Üsküdar: 20.00 (Marmaray Giriş Kapısı Önü) Menüde; Zengin soğuk meze çeşitleri, paçanga böreği, seçmeli ana yemek; özel köfte, tavuk bonfile, sucuk ızgara, pilav ve patates püresi garnitür veya levrek ızgara, mevsim salatası, meyve, pasta yer alıyor. (Sınırsız meşrubat menüye dahildir.) Fiyat pazarlığa açık değildir zaten zarar ediyorum şuan ki durumda. Parayı banka havalesi olarak alabilirim benim kendi bilgilerimi ve turun bilgilerini verecegim havale ardından arayıp ismi değiştirebilirsiniz yada benim adımla binebilirsiniz sanırım. Edit: Ufak tefek düzenlemeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 alkolsüz mü tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Fistan said: alkolsüz mü tur Evet kendim kullanmadığımdan alkolsüz rezervasyon seçeneğini seçmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 çakal ya lan yazsna grupanyadan 100 e aldım diye https://m.grupanya.com/istanbul/firsat/lufertekneleri-sevgililer-gunu-2015 niye ayak yapıyosa ahahah *hayır bari çakallık yapıcan yazıları cp etmeseydin de google da çıkmasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 WaNTeD said: çakal ya lan yazsna grupanyadan 100 e aldım diye https://m.grupanya.com/istanbul/firsat/lufertekneleri-sevgililer-gunu-2015 niye ayak yapıyosa ahahah *hayır bari çakallık yapıcan yazıları cp etmeseydin de google da çıkmasaydı ben kendim 240 a aldım demedim değeri o dedim. cok merak ediyorsan söyliyim grupanyadan aldım 140 a ve dedigim olay dogrudur burda uygun fiyata satıyorum istiyorsan git bak bakalım 1. katta sınırsız meşrubatlının fiyatı ne kadarmış... Herhangi bir çakallık yaptığım yok yani boş yere çakallık arama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Evet saat geç olmuş yatıyım yarın mesaj atmış olan varsa sabahtan ilgilencem zaten saat 9 dan sonra atan olursa ne yazıkki evde olmayacagımdan rezervasyonda elimde patlamış olcak :D arkadaş listemden birilerine hediye falan ederim belki kısmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 numaranı at bana isteyen olursa ulaştırırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 sevgilin mi terk etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 100tl yerine 200'e falan satmaya çakallık dersin tamam ama adam aldığı fiyattan falan satıyo. neresi çakallık ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 240 değerinde ama benden size 100tl demek çakallık, 100 tl veya 110 tl neyse işte aldığın şeyin (herkesin o fiyata alabileceği) değeri 100 veya 110tl dir. neyse iyi niyetli çocukmuş zaten affettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 tmm da 49 liraymış grupanyada x2= 98 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 2 lira kazık...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 vay çakal umarım elinde patlarda gülerizhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Gelin gidek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 demin kontrol ettim yanlış yazmışım 140 degil 120 ye almışım ve hyr 49 tl lik paket değil. sınırsız meşrubat seçeneği olan ve tekenin 1. katında yemek yiyeceğiniz paket bu. hertürlü son dakika rezervasyonu için çok uygun bir fiyat daha pahalıya bile satacak olsam uygun olurdu diye düşünüyorum ki derdim para kazanmak değil olabildiğince az zarar etmek olduğu için uygun fiyattan bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 benjani said: sevgilin mi terk etti yok çok şükür öyle değil :D başka bi yerde olmamız icap ediyor saat 10 gibi o sebeple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Bana bi sevgili bulursan alırım biletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Varsa ortak gidelim... Evde istanblue vodka olucak.mesrubat'a katariz sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Hem 2.el kampanya hem de kazik cikx olmadi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Sınırsız meşrubat .Eşimle gideydik keşke, boğazın serin sularında sırf 100 tl çıksın diye 10 litre pepsi içerdim off miss.Sınırsız meşrubat çok iyimiş pauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 eleman ticaret yapacam diye paticiğe düşmüş yazık, hayır ticarete saygın olsun yazıları kendin yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 sınırsız pepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 5 kilo bal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 eee gençler değdimi bari harcanan paraya aksiyon dödürebildiniz mi? yoksa kızı taksiye bindirip para da bitince otobüsle mi döndünüz evinize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar