facundo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 beyler ziplı dosyaların şıfresı nasıl acılır bılen varmı tsk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 walla etrafta bunun için tonlarca program war.. programlar deneme-yanılma ya dayanıyor.. sonuca ulaşman şifrenin sadeliğine ve bilgisayarın hızına bağlı olarak deişior.. googleden arat bulursun...[signature][hline] Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş.. Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 zip cracker rar password cracker gibi ararsan google'da bulabilirsin. onun dışında şifreyi koyanın sitesi varsa orda yazar[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Eğer tam sürüm falan gibi bir program indirdiysen ve zipli dosyaya çift tıkladıktan sonra bir yerlerde readme tarzı bişeyler çıkıyorsa bir oraya bak. Çoğu zaman dosyayı paylaşan websitesinin domain'i oluyor.[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Şunu bi uplayalm. :) Bir çok program denedim şifreli rar ve zipleri açmak için ama adam gibi bir program bulamadım. zip cracker rar password cracker programlarının fullerinide buldum. 2 dk fln şifre deneyip sonra hata veriyor programlar.Eğer elinizde özellikle şifreli rar dosyalarını açmak için program varsa buraya isimlerini yazarsanız sevinirim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Advanced Archive Recovery Plus isimli bi program vardı yıllar önce baya işe yarar bşieydi. Ancak tekrar söyleyim deneme yanılma yoluyla bulmaya çalıştığı için çok uzun sürebilir. Baştan uyaralım tekrar =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ahah cok saol bu benim 2 yıl once kullandığım hardiskim bozulduktan sonra kaybettiğim program. Saolasın. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 asmQWERsa123 gibi bir sifreyi kırmanız cok uzun surer Ben olaya bir de @ € §♪ gibi seyler karıstırırsan coooook daha uzun surer Bence hic ugrasmayın o cracerlarla falan Uzundan kastım aylarr bu arada :) Tabi bilgisayarınızın gucune gore değisir ama en assa aylar Yine de domain adı seklindeki sifreler 10 15 karakter arası oluyor www.bilmemne.com/org vs seklinde Yani ascii gerekmiyor ki buda sadece harf(buyuk/kucuk) ve noktalama denemeniz anlamına geliyor(genelde) Yindede cok uzun Hic kasmayın Netten full oyun fln indiripte sifreli cıktıysa google dan bulabiliyosunuz sifresini fifa2005 i ole bulmustum...[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Kırmaya calıstığım bir albumun sifresiydi. Programa bastaki www. yani 4 basamağı bildiğimi kabul ederek 15 haneli bir şifreyi kırması için verileri girdim. Bunlara göre bana 80 günde kırarım diyor program. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Brute Force yalan bir olay zaten ya... Çok hayati bir durum olmadığı süree çekilmez... Öyle dene dene nereye kadar? Brute Force = Ömür Törpüsü[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 19 Ocak 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar