aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 su haliyle telefondan girmeye calisanlari hic sokma daha iyi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 zsds abi yarısı gözükmüyo en major problem o. resimlerin diğer yarısı gelmiyo şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 main bi divin varsa bütün herşeyi kaplayan eğer, @media only screen and (max-width: 1024px) and (orientation : landscape){ .main{display:none;} } @media only screen and (min-width: 768px) and (orientation : portrait){ .main{display:none;} } @media only screen and (max-width : 667px)and (orientation : landscape){ .main{display:none;} } @media only screen and (max-width : 568px)and (orientation : landscape){ .main{display:none; } @media only screen and (min-width: 376px) and (max-width : 768px) and (orientation : portrait){ .main{display:none;} } @media only screen and (min-width: 321px) and (max-width : 375px) and (orientation : portrait){ .main{display:none;} } @media only screen and (max-width : 320px) and (orientation : portrait){ .main{display:none;} } bunları yaz iphone 5 6 ipad 3 4 bunlarda boş bembeyaz sayfa çıkar daha güzel gözükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 manuel destek alsam boş vakti olan biri varsa sdfs 2 saattir uğraşıyorum sadece kendi yaptığım divi mobile oturtabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Boyle parca pincik ugrasacagina bi kaynak bisey bulup adam akilli ogrensene sunu. Okumasi/izlemesi 2 gununu alir anca. Sonrasinda en azindan neler yapabilecegini bilirsin, ona gore arar tararsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 doğru diyon abi. başladım bugün zaten 0dan bu arada şunu ekledim headin içine çözdü dalgayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 agantaler selam aquagel.novashop.ee telefondan girerseniz problemi görüceksiniz telefonda sağa doğru uzaan yerleri direk kendim yaptım o yüzden bozuk sdf (edit işi çünkü) örneğin headerin kodu şu .head{ position: relative; max-width: 1600px; height: 199px; width: 100%; z-index: 100; margin: 0 auto; } .header-wrap{ display: block; position: fixed; width: 100%; width: 1600px; height: 199px; z-index: 100; overflow: hidden; background: url(../img/head.jpg) no-repeat center 0; margin: 0 auto; } bu oranlamıyo gördüğünüz gibi .content1{ display: block; max-width: 1600px; width: 100%; height: 620px; background: url(../img/content1.jpg); background-repeat: no-repeat; background-position: center; margin: 0 auto; } .content1-wrap{ display: block; position: relative; width: 1000px; height: 620px; margin: 0 auto; } şu altındaki div oranlıyo ama bu sorunu çözemedik bugün Esnaf ile baya uğraştık. Bu arada IE'de js çalışmıyo ona napayım? tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Sorunu tam anlamadım da Chrome'un mobil emülatörüyle girince header'ın sabit kalıp sayfanın geri kalanının scrolla göre gittiğini gördüm. Sorun header'ın sabit kalmasıysa header-wrap'teki position:fixed'i @media query ile belli bi width'in altındaysa kaldırmak gerek. Ne bilem mesela @media screen and (max-width: 768px) { .header-wrap { position: relative } } Onun dışında, div zaten block level bi element olduğu için içinde bulunduğu parent'ın genişliğini otomatik olarak kaplar, o yüzden width vermeye gerek yok. Mesela content11-wrap ve header-wrap'te gereksiz width'ler vardı onları kaldırabilirsin. Ha dersen ki position absolute veya fixed olduğu için koydum, o zaman da left ve right için 0 vererek parent'ı kaplatabilirsin yatayda. Tabii bunu yapabilmen için parent'ın (ya da artık hangi parent'a yaslamak istioysan) position'u static olmamalı (absolute, relative veya fixed olmalı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 telefondan bakamıyorum, sorunu yanlış anlamadıysam: .header-wrap{ width: 100%; width: 1600px; } sorun burada. .header-wrap{ width: 100%; max-width: 1600px; } yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 yok aga olmuyo o telefondan bi bakman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 jquery mobile kullanan var mı? template ya da kendi yazan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar