aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 su haliyle telefondan girmeye calisanlari hic sokma daha iyi asdf.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 zsds abi yarısı gözükmüyo en major problem o. resimlerin diğer yarısı gelmiyo şuan
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 main bi divin varsa bütün herşeyi kaplayan eğer, @media only screen and (max-width: 1024px) and (orientation : landscape){ .main{display:none;} } @media only screen and (min-width: 768px) and (orientation : portrait){ .main{display:none;} } @media only screen and (max-width : 667px)and (orientation : landscape){ .main{display:none;} } @media only screen and (max-width : 568px)and (orientation : landscape){ .main{display:none; } @media only screen and (min-width: 376px) and (max-width : 768px) and (orientation : portrait){ .main{display:none;} } @media only screen and (min-width: 321px) and (max-width : 375px) and (orientation : portrait){ .main{display:none;} } @media only screen and (max-width : 320px) and (orientation : portrait){ .main{display:none;} } bunları yaz iphone 5 6 ipad 3 4 bunlarda boş bembeyaz sayfa çıkar daha güzel gözükür
Killer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 manuel destek alsam boş vakti olan biri varsa sdfs 2 saattir uğraşıyorum sadece kendi yaptığım divi mobile oturtabildim
di Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Boyle parca pincik ugrasacagina bi kaynak bisey bulup adam akilli ogrensene sunu. Okumasi/izlemesi 2 gununu alir anca. Sonrasinda en azindan neler yapabilecegini bilirsin, ona gore arar tararsin.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 doğru diyon abi. başladım bugün zaten 0dan bu arada şunu ekledim headin içine çözdü dalgayı
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 agantaler selam aquagel.novashop.ee telefondan girerseniz problemi görüceksiniz telefonda sağa doğru uzaan yerleri direk kendim yaptım o yüzden bozuk sdf (edit işi çünkü) örneğin headerin kodu şu .head{ position: relative; max-width: 1600px; height: 199px; width: 100%; z-index: 100; margin: 0 auto; } .header-wrap{ display: block; position: fixed; width: 100%; width: 1600px; height: 199px; z-index: 100; overflow: hidden; background: url(../img/head.jpg) no-repeat center 0; margin: 0 auto; } bu oranlamıyo gördüğünüz gibi .content1{ display: block; max-width: 1600px; width: 100%; height: 620px; background: url(../img/content1.jpg); background-repeat: no-repeat; background-position: center; margin: 0 auto; } .content1-wrap{ display: block; position: relative; width: 1000px; height: 620px; margin: 0 auto; } şu altındaki div oranlıyo ama bu sorunu çözemedik bugün Esnaf ile baya uğraştık. Bu arada IE'de js çalışmıyo ona napayım? tşkler
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Sorunu tam anlamadım da Chrome'un mobil emülatörüyle girince header'ın sabit kalıp sayfanın geri kalanının scrolla göre gittiğini gördüm. Sorun header'ın sabit kalmasıysa header-wrap'teki position:fixed'i @media query ile belli bi width'in altındaysa kaldırmak gerek. Ne bilem mesela @media screen and (max-width: 768px) { .header-wrap { position: relative } } Onun dışında, div zaten block level bi element olduğu için içinde bulunduğu parent'ın genişliğini otomatik olarak kaplar, o yüzden width vermeye gerek yok. Mesela content11-wrap ve header-wrap'te gereksiz width'ler vardı onları kaldırabilirsin. Ha dersen ki position absolute veya fixed olduğu için koydum, o zaman da left ve right için 0 vererek parent'ı kaplatabilirsin yatayda. Tabii bunu yapabilmen için parent'ın (ya da artık hangi parent'a yaslamak istioysan) position'u static olmamalı (absolute, relative veya fixed olmalı).
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 telefondan bakamıyorum, sorunu yanlış anlamadıysam: .header-wrap{ width: 100%; width: 1600px; } sorun burada. .header-wrap{ width: 100%; max-width: 1600px; } yap.
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 yok aga olmuyo o telefondan bi bakman lazım
Killer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 jquery mobile kullanan var mı? template ya da kendi yazan falan
Öne çıkan mesajlar