kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ya saçma salak bi ses kartı almıştım ucuza. şimdi amacım ses sistemini onboard ses kartına takıp, kulaklığıda 50 tlye aldığım ses kartına takmak istiyorum. ses sisteminden kulaklığa geçiş yapıyorum, ses geliyo vs ama mikrofondan bir türlü ses gitmiyo. şunu ayarlayamadım. yardım edin çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ses simgesine sağ tıkla. Kaydetme aygıtlarına tıkla. Varsayılan aygıtı ve varsayılan iletişim aygıtını diğer ses kartı olarak ayarla. Eğer program içinden yapman gerekiyorsa program içinden de seçmen gerekebilir. Bazı programlar multiple kart selection desteği verirken bazıları badozlama main aygıt üzerinden yürüyor. Programda desteği yoksa gerizekalı msn messenger üzerinde olan bir özellikten yoksun o programdan hemen kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 http://i.imgur.com/h5m1AjL.png http://i.imgur.com/pCphluN.png ses kartı bu direk bunlar seçili ses geliyo karşıdan AMA MİKROFONDAN SES GİTMİYO kasayı değiştirdim değiştirene kadar sıkıntı yoktu çünkü diğer kasada direk kasanın ön tarafına takıp çıkarıyodum mikrofonu meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ya bişi bilmiyosanız niye bu forumda takılıyosunuz siz anlamadım of admin olsam keşke ya tak tak banlardım soruma cevap vermeyenleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 O olay biraz dertli. Ya ayarı varsa her programın içinden Output Device'ı tek tek ayarlayacan ya da o ayarı yapabilen proram indirmen lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 aplikasyondan default olarak hangi kart secili ona bak. system default ya da onboard u sececeksin. bazen windowstan değiştirmen yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 konusma, millet biraz kafasini dinlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar