masa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Şimdi hazırlamaya çalıştığım birşey var, işin içinden çıkamadım. Fikir verirseniz sevinirim. Şimdi afazi hastalarına egzersiz için hayvan isimlerinden oluşan bir liste hazırlıyorum. Ancak hayvanın ismini oluşturan harfleri karışık olarak yazıyorum. Kedi: eikd, Zürafa: aafüar gibi. Hasta karışık harfleri birleştirip hayvanın ismini doğru yazmaya çalışıyor. Aynı zamanda karışık olarak verdiğim harflerin hemen yanında görsel olarak da desteklemek istiyorum, ipucu niyetine. Örnek: Şimdi sorun şu. Yukardaki kedi resmini googledan kedi silüeti diye aratıp buldum. Sonra painte yapıştrıp küçülttüm sonra worde aktardım vs vs Her hayvan için böyle uğraşırsam çok vakit harcamam gerekecek. Böyle ufak 6x6cm büyüklüğünde hayvan silüetlerinin olduğu resimlere nasıl ulaşabilirim? Word sayfasına eşit aralıklarla hayvan resimleri yapıştırıp yanlarına isimlerini yazıcam. Tam olarak yapmak istediğim şey bu. Bunu hızlı ve kolay bir biçimde yapmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 http://www.flaticon.com/search/animals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Herkese teşekkür ederim. Dana senin verdiğinde resim boyutları farklı farklı olduğu için tek tek uğraşmak gerekiyor. Ama riyununki harika birşeymiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 google searchte resim boyutuna gore arayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Aa bilmiyordum. Riyuya bira ısmarlıycam ilk buluşmada. 38 tane tam istediğim gibi hayvan buldum. Ağlıycam mutluluktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar