Milamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 bu akşama kadar statik dosyaları admin sayfasının çalışıyordu birden çalışmayı bıraktı alakalı bir güncelleme yaptığımı düşünmüyorum template'te bir iki içerik sayfasını düdükledim, mysql serverda bir rule değişikliği yaptım bir iki alakasız view güncellemesi yaptım vs o kadar. diğer statik dosyalarım çalışıyor ama admin klasörünün statik dosyaları apache bir şekilde göstermiyor http://www.nysera.com/static/tiny_mce/tiny_mce.js http://www.nysera.com/static/admin/css/base.css dosyalar yerinde duruyor bir şey olsa tiny_mce'inde çalışmaması lazım dün debug modunu kapadım, sites kısmınada işte normal domaini yazdım acaba cache'te gösteriyordu da yeni mi fark ettim bozuk olduğunu? fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 access rightlariyla ilgili bisey olmus olmasin dosyalarin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 yok abi o tarafa hiç dokunmadım. sabahtan beri çok ufak değişiklikler yaptım ki admin dosyalarına fln dokunacak hiç bişi yoktu sadece html attım eve gelene kadar evdede çalışıyordu hani bildiğin bir sekmede açıktı admin panel ikinciyi açtım çalışmıyor css vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 $ curl -I http://www.nysera.com/static/tiny_mce/tiny_mce.js HTTP/1.1 404 NOT FOUND Date: Fri, 13 Feb 2015 13:21:35 GMT Server: Apache/2.4.7 (Ubuntu) Vary: Accept-Language,Cookie X-Frame-Options: SAMEORIGIN Content-Language: en Content-Type: text/html Apache log'larini tail etsene direkt. Yazar orda sorunu neyse. 404 degilse izin sorunuysa error_log'da gorunur okuyamadim ben bunu mudur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 abi buldum en azından sorunun sebebini araştırmaya başlayacağım bu akşam. debug false yaptın mı admin sayfasının statik dosyaları yayınlamıyor, true yaptın mı çalışıyor. ne alakası var fikrim yok collectstatik yapıp normal static folderın altına aldım daha neden özel izin istiyor ne bağı var çözemedim ama bulurum herhalde buraya da yazarım çözünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 2 sene önce olsa ne diyo abi bunlar diye bakardım. şimdi en azından neden bahsedildiğini anlıyorum. proud eşit ağırlıkçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 akila'nın dediği gibi permissionlar avuçlamış olabilir bi ihtimal. FTP'yle falan upload ettiysen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 çok enteresan bişi çıktı wsgi ile alakalıymış blog yazısı yazarım bunun üstüne asdsad klasörlere erişimi var normal ama static root'a /admin ekleyebilmesi için alias ile ekleme yapmak gerekiyormuş Alias /media/ /home/goygoy/siteadi/media/ Alias /static/ /home/goygoy/siteadi/static/ şu çözdü işimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Debug'da medialari ve staticleri kendi serve ediyor, productionda iste onunde calisan webserverinin etmesini bekliyor. Buyuzden ./manage.py collectstatic yapip olusan klasoru webservera serve ettirceksin. Yani admin'e ozgu bir sorun degil yanlis anlamadiysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 benimki admine özgüydü dediğini zaten yapmıştım diğer statik dosyaları yayınıyordu apache ama django admin dosyalarının urllerinde bir sorun çıkarıyordu neden cidden fikrim yok wsgi üzerine biraz okuma yapmak gerek bir klasöre zaten erişiyor granted etmişim ama ayrıca alias ta vermek gerekiyormuş ve bu sadece admin klasöründe sorundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar