Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Evet arkadaşlar kimlere oy verdiniz... Favori adaylarınız kimler.[signature][hline]FALLEN ANGELS AT MY FEET WHISPERED VOICES AT MY FEAR DEATH BEFORE MY EYES LYING NEXT TO ME I FEAR... Whisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Iverson Braynt Shaq diğerlerini hatırlamıyorum öylesine vermiştim.Bide bizim nba daki türklere verdim..[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 t-mac[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hede hödö[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Çinlilerin yaptıgını biz yapamıyoruz yaw gene yao ming banko ilk 5 te.all star a hiç bir renk katmayan soguk bir adamı her sene ilk 5 te görmekten sıkıldım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Iverson Tek Geçerim![signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] www.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: Bonjo, 15 Ocak 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Çinlilerin yaptıgını biz yapamıyoruz yaw gene yao ming banko ilk 5 te. adamlar hafiften 1.4 milyar falan nüfusa sahipler[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yao nash stojakovic :)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 k.g tek gecerim garnettsiz olmaz zevki bence[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Iverson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ıverson&lebron[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ya bu all star seçimi daha adil bi şekilde yapılmalı yao ming denen adam all-star olamaz olmamalı[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 doğu'da: forvetler; VINCE CARTER, jermaine o'neal oyun kurucular;allen iverson, LeBron james Pivot; shaq Batı'da: Forvetler; oyun kurucular; kobe, t-mac forvetler; kirilenko, a.stoudemire Pivot; Ratliff RAtliff'i sırf block vursun diye aldım yao'yu almaktansa onu alırım daha iyi[signature][hline] Aşk biraz palavradır, biraz da aşna, aşna fişna Biraz da yalandandır, sewmek birisini ömür boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 daha once boyle bir ba$lik acilmi$ti sanirsam?[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: LvL_Sabo, 15 Ocak 2005 13:59 tarihinde demiş ki: said: Bonjo, 15 Ocak 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Çinlilerin yaptıgını biz yapamıyoruz yaw gene yao ming banko ilk 5 te. adamlar hafiften 1.4 milyar falan nüfusa sahipler Peki sen bir türk dünyaya bedel lafını duydunmu...:D I HATE YAO ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Bonjocum o dedigin laf faso fiso.... Takılmıcan ole laflara :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ıverson&t_mac&garnetttttttttt[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya: -Biz muz alacaktık.Kuyumcu: -Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi: -Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Kobe braynt,Kevin Garnett.Şu nba türkiye de olsa nolurdu bea .ne güzel gidip kobe yi yerinde izlerdim...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 W forvetler: Kenyon Martin: Eğer bu bir şov maçı ise bu isim ŞARTtır bence. Atletik becerilerinin hayranıyım. P Gasol: Oyları kritik mutlaka girsin o sahaya istiyorum. Avrupalı dayanışması :) E forvetler: Jason Kapono: Ben bu adamın kişisel hayranıyım. Süratle içeri girip dik sıçrayarak şut çeken kaç kişi kaldı koca ligde? Yüksek fundemental ödüllendirilmeli. Koç'u ile girdiği sorunda da onu destekliyorum. her gün benden 2 oy alır ve alacak. J. O'Neal: Bence hiç tereddütsüz en hızlı gelişen East adamı :) E guards: S. Nash: Bir oyuncu tek başına bir takımı ne kadar değiştirebilir? Bu sene ki Suns ne acaipbi takım oldu öyle. All star maçında da şov yapacak eminim. T.Parker: Evet o kadar gard içinde aslında hak etmez ama ben bu adamı seviyorum. W Guards: L.James ve A. Iverson : Sizce açıklama gerekir mi? ;) Tek problem D wade dışarda kaldı.. değişmeli olarak oy veriyorum. Center: West de bence gene de en iyi Pivot Yao'dur. E'de ise elbette Shaq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 [Bu mesaj hakan053 tarafından 17 Ocak 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_e_z_a18 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ucan kanadalidan baska favorim yok tabiki vince carter.. sprr :):)[signature][hline]-Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? -Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
g00dness Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 g1nob1l1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 m.v.p adayım bu yılında sayı kralı olcak A.I[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar