Daniel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ahah :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Daniel_Xavie, 19 Ocak 2005 13:29 tarihinde demiş ki: hayat söz konusu olabilir tamam ona bişey demiyoruz her görülen şeyi de millet ufo zannedio ulan dikkatli bakın ucaktır o yoksa ruh gelmiş olmasın ?[signature][hline] Bende Özledim Bende
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Fransua, 19 Ocak 2005 13:38 tarihinde demiş ki: ya o cocuk daha bebe bebe o her onune geleını ufo zanneder git süt iç senın neyıne dıcen alcan elınden kamerayı fln cakıcan azına tokatı bi daha gorursem belınde kırarım fln dicen anca öle hahaha 100% cevap verir bu terapi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben dün ufo yedim![signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket.
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ehuehue :lol:[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 UFO'm olacak doğuya mı giderim? ver elini istanbul, paris, londra. Gider oralarda görünürüm. Kırsal kesim ne alaka. Ortam UFO'su olmak lazım bu devirde. Barların üstünden uçacan.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ben gördüm nah essek kadardi ama filme alamadik bizdde kamera parasi ne gezerrrr dalyanda gördük böle tencere gibiydi ama sapini görmeedim :) düdügüde vardi isik seciyodu garcek karisik sacmaliktir bu[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey
pan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ne ufosu be arkadaşlar amerika iranı vuracak yakında onun çalışmaları yapılıyor casus uçaklarla bizde kek gibi ufo sanıyoruz irandan sonra sırada suriye yada biz varız bakın görün biz böyle uyduruk şeylerle ugraşırken ülkemiz elden gidecek o zaman çok geç olacak çocuklarımıza bizlere emanet edilen toprakları bırakmak istiyorsak ülkemize sahip çıkalım yok beni sokmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla gidersek bin yılda sıra sanada gelir unutma büyüdükçe çok yer sıra bakmışsın sana geliverir ülkemize sahip çıkalım ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ALLAHA EMANET OLUN bu yorum beni bitirdi bi an[signature][hline]wtf?
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cocugun gördügü sey kesin sokak lambasi falandir :-D uzayli yoktur ! o kadar. :-) cocugun teki ben dün uzayli gördüm dedi diye haber yapsinlar hemen :P ooh ne ala ben hergün görüom ama daha haberlere cikamadim daha :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ehuehue[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Aslında kırsal yerlerde bizim bilmediğimiz gizli operasyonların yürütüldüğü baseler var. Hatta bir tanesinin ismi Area 51 buçuk. Sene 1954... Ufo düşmüş bizim oralara. Bizim elemanlar alıyo bu ufoyu başlıyor araştırmaya... Ama böyle gizli gizli yapıyolar. Tayyipin bilem haberi yok.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: Delanoresse, 18 Ocak 2005 22:51 tarihinde demiş ki:ordular, ilk hedefiniz akdeniz Evladııımm...Dokunma parmak izi yapıyorsun...Onu ben temizliyorum..sonra...nıck... :P[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! --------------------------------------------------- Sıkıldık Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ufolar hep amerikaya gider :P[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Öne çıkan mesajlar