Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahanda yine UFO haberi

hellspe

Öne çıkan mesajlar

kedidir kedi[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki:
otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar.
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca ne ufosu be arkadaşlar amerika iranı vuracak yakında onun çalışmaları yapılıyor casus uçaklarla bizde kek gibi ufo sanıyoruz irandan sonra sırada suriye yada biz varız bakın görün biz böyle uyduruk şeylerle ugraşırken ülkemiz elden gidecek o zaman çok geç olacak çocuklarımıza bizlere emanet edilen toprakları bırakmak istiyorsak ülkemize sahip çıkalım yok beni sokmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla gidersek bin yılda sıra sanada gelir unutma büyüdükçe çok yer sıra bakmışsın sana geliverir ülkemize sahip çıkalım[signature][hline]Lathor Wyrm

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu yüzde yüz kolpa da.. Uzaylı dediğimiz varlıklar var, kaç bin tane.. o tartışılmaz. Ama buraya gelmeleri olası. Bazı arkadaşlar en yakın sistemle aramızda kaç ışık yılı var falan demiş de

Warp Teorisinin olabilirliği kanıtlanmıştır. Ayrıca sadece warp teorisi değil, daha değişik yollar da vardır ışık hızından hızlı gidilebilmesi için. Sadece bunları şu anki teknoloji seviyemizle gerçekleştirmeye çalışmak hem ACAYİP pahalı, hem de çok zordur. İnsanlık bu PARA konseptini aşamadığı sürece bu tür teoriler gerçekleştirilemeyecek ve teknolojinin gelişimi olabileceği bir hızdan çok daha yavaş olacaktır.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:
Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti!
Sosyal ağlarda paylaş

Dolayısıyla, insanlık gelecek bir zamanda gerçekleşecek OLASI bir "kötü niyetli" uzaylı saldırısına karşı savunmasız kalacak ve tarihten silinecektir.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smooth, 18 Ocak 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
o değil de sadece bocekler dunyasında 70.000 den fazla tur vardır Ha sadece bocekgiller diyip 1 tane alıyosa o baska tabi :)

süperdi bu

adam direk bilgisayardaki görüntüyü gösteriyor.
ne yani ben bile yaparım böyle abidik gubidik bişi?
adam photoshopta bişiler denemiş
bu çıkmış sonra mynet'e yollamış
ehehe süper bişi
çocuk okulda "vay ufocu naber" diye karşılanır
haberse iki güne unutuuluuuup gider...[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sovereign, 19 Ocak 2005 08:05 tarihinde demiş ki:
Dolayısıyla, insanlık gelecek bir zamanda gerçekleşecek OLASI bir "kötü niyetli" uzaylı saldırısına karşı savunmasız kalacak ve tarihten silinecektir.

sovereign sen ne diyorsun ya?
kimse ufolar üzerine tartışma yapmamış sadece haber üzerine tartışmış
sen ise kendi kendine "uzaylılar bizi öldürcek" sonucuna varmışsın.

yok yani ben mi yanlış gördüm diye topiği birkaç kere okudum da ne alaka yani bu dediklerin?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ne bilim ya felsefe yaptım işte akşam akşam takma sen beni[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk
Sosyal ağlarda paylaş

"gezegenimizde nasıl yaşayan varlıklar varsa hiç gidilmemiş görülmemiş hakkında yeterince bilgiye sahip olunmayan gezegenlerde de hayat söz konusu olabilir"

Nedense bu cümle bana çok mantıklı gelio dolayısıyla var demıorum ama olabilicek şeyler bunlar yok diyip kestirip atmak mantıklı diil bence...[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...