mexinth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Önce xvid den kaynaklanan ses sorunudur dedim, xvid i sildim freelancer ı sildim ,yükledim. Nu 3. bölümü tamamlayınca uzaya çıktığımda Juni ile olan konuşmayı duyuyorum ama reinhard gemileri ile karşılaşınca bir müzik sesi geliyor o kadar. Sonra motorlar susuyor, bu reinhardlar nasıl yapıyorsa tüm geçişleri tüm portları kapatıyor. Onları nasl neutral shiplikten çıkarıp yok edeceğim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 neutralları da öldürebilirsin.. ses sorunları sadece xvid ile alakalı olmayabilir[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ses sorunu xvid le değil lc3 mü ne öyle bir codecle alakalıydı[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ac3 ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ac değildi. l3codec :) aha buydu işte :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: arcane, 28 April 2003 00:35 tarihinde demiş ki: neutralları da öldürebilirsin.. ses sorunları sadece xvid ile alakalı olmayabilir[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Neutral gemi ile savaşa giriştiğim için bölüm başarısız oldu diyor, awaiting mission objectives te takılıyor... Karşımda 3 reinhard military ship dikiliyr, ne yapacağımı çözemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 nasıl yani anlayamadım, başka birinin save imi gerekiyor, yoksa oyun içinde bir çözüm olabiliyor mu? Daha açıklayıcı olursan sevinirim kenny :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 amacın onları öldürmekmi? bekle adamlar kırmızı olur.. olmazsa... save i upload et geçer veririm..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 lethe posta adresini verirsen sevinirim oraya yollarım dosyayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 [email protected][hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Dis için geçmiştim isteyen biri için de geçebilirim.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 baktim geçtim bana kırmızı oldular valla.. yolla save i..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 lethe, sana save i yolladım, en yakın zamanda postanı beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 arkadaşlar bunun eski bir konu olduğnu biliyorum ama oslun freelancer a yeni başladım ve 3-4 bölüm arasındaki sorun bende de var. Hala freelancer oynayan yada bu save'i duran varsa bana bu save'i yolayabilcekmisinz? yolarsanız sevinirim. buraya e-mail yoluyla atabilrsiniz : [email protected][signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 izmirdeysen bi ara senden cd yi alabilirim hani :D sonra geçerim :P (eheh.. amma çıkarcı olmuşum)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cd benim deil arakdaşın cd siz çalıştığından kopyalamadım bende sana çekmişim :)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar