mexinth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Önce xvid den kaynaklanan ses sorunudur dedim, xvid i sildim freelancer ı sildim ,yükledim. Nu 3. bölümü tamamlayınca uzaya çıktığımda Juni ile olan konuşmayı duyuyorum ama reinhard gemileri ile karşılaşınca bir müzik sesi geliyor o kadar. Sonra motorlar susuyor, bu reinhardlar nasıl yapıyorsa tüm geçişleri tüm portları kapatıyor. Onları nasl neutral shiplikten çıkarıp yok edeceğim!!
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 neutralları da öldürebilirsin.. ses sorunları sadece xvid ile alakalı olmayabilir[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ses sorunu xvid le değil lc3 mü ne öyle bir codecle alakalıydı[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ac3 ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ac değildi. l3codec :) aha buydu işte :)[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: arcane, 28 April 2003 00:35 tarihinde demiş ki: neutralları da öldürebilirsin.. ses sorunları sadece xvid ile alakalı olmayabilir[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Neutral gemi ile savaşa giriştiğim için bölüm başarısız oldu diyor, awaiting mission objectives te takılıyor... Karşımda 3 reinhard military ship dikiliyr, ne yapacağımı çözemedim bi türlü
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 nasıl yani anlayamadım, başka birinin save imi gerekiyor, yoksa oyun içinde bir çözüm olabiliyor mu? Daha açıklayıcı olursan sevinirim kenny :)
LethE Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 amacın onları öldürmekmi? bekle adamlar kırmızı olur.. olmazsa... save i upload et geçer veririm..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 lethe posta adresini verirsen sevinirim oraya yollarım dosyayı...
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 [email protected][hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Dis için geçmiştim isteyen biri için de geçebilirim.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords]
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 baktim geçtim bana kırmızı oldular valla.. yolla save i..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 lethe, sana save i yolladım, en yakın zamanda postanı beklerim :)
nuki Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 arkadaşlar bunun eski bir konu olduğnu biliyorum ama oslun freelancer a yeni başladım ve 3-4 bölüm arasındaki sorun bende de var. Hala freelancer oynayan yada bu save'i duran varsa bana bu save'i yolayabilcekmisinz? yolarsanız sevinirim. buraya e-mail yoluyla atabilrsiniz : [email protected][signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
LethE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 izmirdeysen bi ara senden cd yi alabilirim hani :D sonra geçerim :P (eheh.. amma çıkarcı olmuşum)[signature][hline]Fire is the universal language
nuki Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 cd benim deil arakdaşın cd siz çalıştığından kopyalamadım bende sana çekmişim :)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
Öne çıkan mesajlar