Gizli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ben de istiyom almanca öğrenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ben öğrendim. bir 22 yıl kadar sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Pron izleyin yeterince ogrenirsiniz. Derdinizi anlatirsiniz iste, bizim derdimiz asagi yukari ayni seyler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ALARM ALARM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Deutsche für Auslander diye bi kitap var bende baya isime yariyor arada bakıyorum unutuluyor cunku uni de alm IV e kadar almistim cok acaip tense ler vardi hatta bi kere bi cumle kurdum ozne haric diger kelimeler yuklem gibiydi :/ ozetle almanca üzer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 0 dan goethe enstitüt'de kassak B1 sertifikasını ne kadar zamanda alırız fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar