Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Satmadığın iyi oldu. Sana daha en iyi skill kasılabilecek yerleri soracam... :D[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Hem swg hem wow idare etmek zor olacaktır ayrıca sen sabancıdaki bağlantıdan şikayet ediyodun sanırsam swg oynayamıyodun o yüzden.. ben derimki sat acc.yi.. satmasan bile hiç olmazsa aylık para ödeme yazık boşuna para vermen.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ühüühü geri dönün!!!!!!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: flameeye, 19 Ocak 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Hem swg hem wow idare etmek zor olacaktır ayrıca sen sabancıdaki bağlantıdan şikayet ediyodun sanırsam swg oynayamıyodun o yüzden.. ben derimki sat acc.yi.. satmasan bile hiç olmazsa aylık para ödeme yazık boşuna para vermen. Yok kapattırdım bugün accountu.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar