Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Satmadığın iyi oldu. Sana daha en iyi skill kasılabilecek yerleri soracam... :D[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!!
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Hem swg hem wow idare etmek zor olacaktır ayrıca sen sabancıdaki bağlantıdan şikayet ediyodun sanırsam swg oynayamıyodun o yüzden.. ben derimki sat acc.yi.. satmasan bile hiç olmazsa aylık para ödeme yazık boşuna para vermen.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 ühüühü geri dönün!!!!!!!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 said: flameeye, 19 Ocak 2005 17:09 tarihinde demiş ki: Hem swg hem wow idare etmek zor olacaktır ayrıca sen sabancıdaki bağlantıdan şikayet ediyodun sanırsam swg oynayamıyodun o yüzden.. ben derimki sat acc.yi.. satmasan bile hiç olmazsa aylık para ödeme yazık boşuna para vermen. Yok kapattırdım bugün accountu.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Öne çıkan mesajlar