Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 genç androidboi lar rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 yannız niye insanlar android veya ios a laf edilince ailelerine küfredilmiş gibi kılıç kuşanıyorlar hemen hiç anlamıyorum ya asdsadsjkahdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 O kadar para verip 5 ay sonra telefon rehber acarken dusunmeye baslarsa sen de oyle sanarsin sdfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Valla benim kimin ne kullandığı umurumda değil. Neden? Çünkü Android kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 haha samsung ^.^ valla rahatsızım nerde o eski kavgalar azizim ya, windows foncu vardı o nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 hangi telefonmuş o 5 ayda o hale gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bilgisayarda oc, telefonda custom rom kasan bi adam olsam büyük ihtimal ben de android tercih ederdim tabii. jb ile bir yere kadar sonuçta. hiç de jb fln kasmadım düşününce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 s3'lerin rehberleri açılmıodu ya, rehber tuşuna basıp sıçmaya gidip geliodun yeni açılıodu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 apple da bilerek yeni telefon alalım diye ios her güncellemesinde programları daha kasan hale getirio. bundan 3 sene önceki whatsapp ile şimdiki aynı, ama gel gör ki telefon zorlanabilio açıcam diye. meh. hep kapitalist oyunlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Benim gibi yapın, bi android, bi iphone. İkisinin de olumlu yanlarını kullanın. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 bende ios ve windows phone var. windows phone şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 telefonda çok alengirli şeylerle uğraşmıyosan, winmo gayet iyi abi. şaka gibiliğini görmedim ben. ama bazı app ler yok tabi, uçak firmaları falan. onları da responsive sitelerinden hallediyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ios öldürmez süründürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Iphone5'le son IOS'u kullaniyorum, herhangi bir süründürme yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Esh said: Korax said: birader bi saattir %75 te takılı kaldı bu? bi kapatip acsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Android telefon, ipad tabled. Gideri iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 forgiver said: yok yaw işim olmuyordu mp3 filan rahattı tamam notun silinmesi benim hatam uyarmıştı silerken de ios aplikasyonu notes neden mail hesabına bağlansın ki hayır note diye bir bölüm mü var exchange mail hesabında Ben de bir keresinde aynı şekilde Gmail ile eşlemiştim notları. Gmail hesabını kaldırınca notlar gitmişti iPhone'dan. Ancak daha sonra tekrar Gmail hesabımı ekleyince notlar aynen geri döndü. Sen de bir tekrar hesabını eklemeyi ve o hesap ile not senkronizasyonunu açmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Bright said: Iphone5'le son IOS'u kullaniyorum, herhangi bir süründürme yok daha. 1st Gen iPod Touch üzerinde iOS 2 ile başladım. Şuanda iPhone 5 ile iOS 8.1.3 kullanıyorum. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar