aramil Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 google indexlesin diye güzel bir başlık attım :D santur çalmak istiyorum, çok içten gelen bir istekle hem de. lakin alırken neye dikkat edeceğim, neresine bakacağım, hangi malzeme olması gerekiyor gibi çeşitli sorular mevcut kafamda. kurs buldum aslında onlarla da görüşeceğim malum onlarda satıcı bir yerde. yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 bu işin bence türkiye'deki en iyisi bu eleman https://www.facebook.com/pages/sedat-anar/151348118271384?fref=ts sıcakkanlı ve iyi biri ayrıca. ona danışırsan yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 en iyi 2. ve 3. kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 dislerine bak, eksik olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 amesha spenta da çok iyi grup. şubat dizisinin müziklerini falan yapmışlardı çok iyiydi o albümleri. baya dünya çapında müzik yapıyorlar bence. ama mevzu müzik aleti olunca bu yukarda dediğim sedat iran'da kaynağında mevzuyu öğrenmiş tekniğiyle baya ilgili biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 ofisten ulaşamıyorum eve geçince iletişim kurmaya çalışayım. taksim müzik santur kursları veriyormuş, daha önce münasebeti olan var mıdır? aylık 4 saat 220tl demişler sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 deja vu mu oldu yoksa ben bu arkadaşa santur alacağına bamturdan tatil al rusa kayarsın dememiş miydim? alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 santur alacağına tamtur al kız sevinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Tamtur espirisi daha samimi geldi, kültürümüze daha yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 eline otursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Esh said: deja vu mu oldu yoksa ben bu arkadaşa santur alacağına bamturdan tatil al rusa kayarsın dememiş miydim? alala http://forum.paticik.com/read.php?27,6210989,page=1 3 yıl olmak üzere bir türlü fırsat bulamadım araya milyon tane şey girdi, asker, iş, evlilik, şehir değişikliği filan sdf bu ara boştayım çözeceğimi umuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Esh said: deja vu mu oldu yoksa ben bu arkadaşa santur alacağına bamturdan tatil al rusa kayarsın dememiş miydim? alala Espri olarak kotu, tavsiye olarak 10/10 Yine kalpleri kazandin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 yine niyetlendiğim bir dönem ve öküzümsü iş yoğunluğu, pek hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar