Flood Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Arkadaslar bana uo.reg dosyası lasım. Makinanın c: sine format atmıslar ama oyun d: de. Yardımcı Olursanız Sevinirim... :([signature][hline]Her nerede olursan ol ben oradayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flood Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bilen yoqmu? Lütfen Varsa Yardımcı oLsun ...[signature][hline]Her nerede olursan ol ben oradayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 google.com uo.reg yazarsan direk bulursun ilk sırada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 uo.reg demek istedin sanırım(?) http://forum.paticik.com/view.php?id=69764[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar