KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Robert_Poche said: resim koyarsan yeni evli bir arkadaşım istiyordu yönlendirelim. ses çıkmadı. ne olur yardım edin arkadaşlar. gri kediyi yoksa sokağa atacaklar. biz de kedilerin annesini sahipllendik ama şimdi eve alamayız çünkü anneleri bayağı kötü hırpalıyormuş ve açıkçası 1 kediye bile bakacak yerde zorlanırken 2inci kedi bizim yapamayacağımız bir şey. el atın,hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 KuddusiMavra said: adını EFE koyduk. Gri olan. Çok hem de çok tatlı. bu resmi kızım 10 gün kadar önce çekti. Çoook tatlılar hele oturan şapşik :))) Ben fb'da falan paylaşayım fotolarını ama cins kedi arayan en az 3 arkadaşım var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ne olur Patice. eşim günlerdir ağlıyor "annelerinden erken mi ayırdım yavruları" diye. bir de şimdi bu grinin sokağa atılma durumu olursa korkuyorum ne duruma girecek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Kediyi aldım, biraz sonra veterinere goturecem. Eve gideyim bakalım ortalığı alt üst etmiş mi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 KuddusiMavra said: ne olur Patice. eşim günlerdir ağlıyor "annelerinden erken mi ayırdım yavruları" diye. bir de şimdi bu grinin sokağa atılma durumu olursa korkuyorum ne duruma girecek diye. abi iletişim için telefonu verir misin? kız arkadaşımın facebookta baya büyük bi kedi sayfası var oraya ilan açalım. edit: öm ile tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 KuddusiMavra said: ne olur Patice. eşim günlerdir ağlıyor "annelerinden erken mi ayırdım yavruları" diye. bir de şimdi bu grinin sokağa atılma durumu olursa korkuyorum ne duruma girecek diye. mesaj kutun dolu, kedi istanbul'da di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 boşalttım kutuyu. evet,zeytinburnunda ama eğer sahip çıkarsa ben gidip alacağım kediyi. benim evim bahçelievlerde. son halinin fotosunu yapıştıracağım,bu sabah çektik. çok çok çok daha tatlı ve aşırı uysal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 valla 4 yavru da bizde var şimdi. henüz 3 haftalıklar ve hala emiyorlar. 3 tanesi kapkara, 1 tanesinin de boyun ve ayakları beyaz kalanı siyah. yakında ben de foto koyup ev aramaya başlayacağım ama zor, çok zor. evde doğan veya evde büyüyen kedileri dışarı atmamak gerekiyor malesef. çile ayları bu aylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 evet Sufi. Eşim az önce mesaj atmış,olmazsa o gri yavruyu alalım,biz bakaım diye. yav evimiz minicik,anneye bakıyoruz,şimdi bir de gri gelirse ne yaparız,nasıl yaparız bilemiyorum? Bir taraftan çooook seviyoruz,çok masumlar,çok tatlılar. ama bir taraftan da hem ev yetersiz,hem çalışan insanlarız. offf... valla şu griye adam akıllı bir sahip bulursak çok mutlu olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Kuddusi abi gaza gelme allahını seversen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 valla çok tatlılar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 2 tane daha iyi siz evde yokken canları sıkılmaz alın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?22,8058967 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar