dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Şimdi ben şubat'ta askere gitmek için başvurmuştum sonra bedelli çıktı tabi ben parayı hemen yatırmadım 22 ocak'ta yerim açıklandı. geçen hafta parayı yatırdım bedelli yaptım şimdi askerlik yönünden sakıncası yoktur diyi ama.. bir yandan da e-devlet mail, mesaj atıp duruyor teslim tarihini geçtin haydi gel diye Şimdi iş değiştiriyorum acaba bana askerlik şubesinden silüs verirler mi? sonra o silüsle işten istifa edip tazminat alabilir miyim? miyim?... yozdil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 alamazsın askere gitmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 para verdiğin için vip askerlik hizmetinden yararlanabilirisn http://2.bp.blogspot.com/_aLT5wf2N6y8/TNcIlj6yGQI/AAAAAAAAKPs/TsTUdlf0AQE/s1600/bayan+asker.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 bedelli parası verip askerlik yapan ilk adam olarak tarihe yazılacak adın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 parayı yatır, makbuzu yanında götür teslim olurken. komutana gösterirsin yatırdım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 benim anladigim; istifa ettigi is yerinden tazminati almak istiyor. askere gitmek amaciyla istifa edip sonrasinda gitmedigin ortaya cikarsa dava acabilirler, kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rigby Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Sonradan gitmediğini kim farkedecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 belge goturuyorsun abi isyerine xx tarihinde teslim oluom hadi parami verin babs diye bedelli yaptiysa nasi alcak o belgeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar