Predator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Selamlar, Bu aralar saçma NA maçlarına oynayıp kaybetme eğiliminde olduğum için gelenleri ufak ufak satıyorum. Aşağı yukarı fiyatlar şöyle : M4A1S Cyrex FN - 100 TL M4A1S Cyrex MW - 80 TL M4A1S Cyrex FT - 55 TL Stattrak M4A4 X-Ray MW - 45 TL AWP Asiimov WW - 100 TL AWP Graphite FN - 25 TL AK47 Vulcan FT - 60 TL AK47 Vulcan WW - 45 TL AK47 Case Hardened - 70 TL Stattrak AK47 Redline FT - 75 TL Deagle Blaze FN - 40 TL AK47 Stattrak Blue Laminate MW - 25 TL AK47 Jaguar MW - 30 TL AK47 Jaguar FN - 75 TL Bunlar dışında fiyat sorabilirsiniz bir iki kendi kullandığım skin dışında her şey satılık. Envanter linki : Tık Steam profil : Tık Referans gösterebileceğim yerli yabancı bir çok ref sayfam var isteyene gösteririm. UltimaTR/Pepelek zamanından beri pati üyesiyim falan filan gelin konuşuruz kısacası. Ödeme : Sadece İşbankası/Yapıkredi havale/eft. Paypal kullanmıyorum. Envanter şöyle bir şey : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 5 liraya stattrak cz ni alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 sunlara para verip, blizzortun mount satmasını eleştiren var, mallık aynı mallık sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 niye güzel bence deagle blaze ateşli falan ?!? esh bi malbuş eklersen "fight like a girl" stickerı yapıştırır veririm 5 tl + malbuşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 urban hazard'lardan birini versene bana, bi bira ısmarlarım :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar