kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 benzinciye en yakın yerde duruyolar bide ya. ordan dönen adam baya geri gidip trafigin içine giriyo.dfsdf tam piç bi bi yerde durduruyolar adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Abi tum videolari izledim cok iyi ya. İlk cektikleri videolar full kavga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Bayıldım adamlara ya. Helal olsun :D Bazen benim de böyle toplumu terbiye edesim geliyor da. Yanıma adam bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Iyiler guzeller de abi ugrasilir mi bu tiplerle ? Bi de belediyenin 2-3 direkt cakip bitirebilecegi olay icin arabanin onune atliyo elemanlar. Cikicak ezicek biri o olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Bi videoda ezdi arkadasimizi diyo zaten. olumden dondu yaralandi falan diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar