OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 güzel oyun çıkmadığından eskilerin HDsine muhtacız. AoEden çok farklı 1999 yapımı RTS oyun steamde çıktı ve indirimde şuan. Farklı ve sıkılmadan oynanabilecek RTS isteyenlere tavsiye ederim http://store.steampowered.com/app/338800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Lan deli gibi oynardım bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kermit said: Lan deli gibi oynardım bunu ya 1 haftada 43 saat oynamışım farkında değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 eskiden çılgın gibi oynuyordum bu oyunu anlamasam da. tekrar oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 4-pack koydular, 6.13 TL ye geliyor tanesi. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2015 abi AoE daha iyi gibi geldi bana bunu hic oynmamadım ne ara cıktı ki askerlige falan denkgeldi heral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar