Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 16 16 17 16 14 10 statlar elven fighter netural[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: screamer, 15 Ocak 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Lawfud Good Half-Orc Monk Nasıl ya kitlendim ben ahuahua[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Lawful Neutral Dwarf Fighter :( Fighterdanda Dwarftanda ayri ayri nefret ederim okadarda mage ciksin diye urastim ya :([signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ability score testi yaptıktan sonra "what are your ability scores?" tuşuna tıklıyorum ve saydayı refresh etmekten başka bir şey yapmıyor.. (firefox - linux) başka bişiler mi yapmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 hadi lem nefret edermis camelottaki charin fighter :P:P[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 LN Dwarf Monk çıktık ya. Ben LE Human Sorcerer çıksın diye kasmıştım :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 16 Ocak 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaxx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Neutral Dwarf Ranger nasıl yani?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Heryerde kendimi Paladin olarak görürüm... Karakterlerimde öyledir... Testi yaptım aldığım sonuç şu; Lawful Good Elf Paladin Demekki gerçekten Paladinin özelliklerine düşüncelerine sahipmişim. İnanamassınız şuan ne kadar mutlu oldum... :'([signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Chaotic Good Dwarf Bard[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 a lawful evil dwarf wizard[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Chaotic Neutral Dwarf Wizard Dwarf Wizard nedir peki ya ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ben de chaotic neutral dwarf barbarian ama ben human druid istiodum uhuhuhu ama barbarlar da ii dir kodu mu oturtur gerci biraz salaklar ama neyse[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 lawful good half-orc paladin :D[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Goering, 16 Ocak 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Dwarf Wizard nedir peki ya ? Cüce büyücü...[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Chemical, 19 Ocak 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Şu wastinin avatarı editliyorumda Şu bilgisayarı atmak lazım New Folder aç dedim memory bitti diyo NEDEMEK LAN! *!bilgisayara kafa atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Şimdi Half Orc Monk un pvp taktiğini veriyorum Huleaynnn diyerek rakibin üzerine Shrek tarzında atlanır amcam pastırmaya çevrilir yerden yere çarpılır bilimum bütün pankreas hareketleri üzerinde denenir taki bütün kemikleri kırılıncaya kadar eğer kemiği yoksa kaçılır :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Chaotic Good Dwarf Sorceror, komediyim :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Gönül eğlendirmeli... UO'nun zararları example bir: - Hapşuu - Rel Sanet You! Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 bende half-orc oldum ya. BÜTÜN KARAKTER TESTLERİ APTALDIR[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Neutral Good Dwarf Sorcerer Dwarf sevmem ben bea öeğk! ondan bi düşüü elf.. bak o olur. Gerisi uydu vala..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 said: Head, 16 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: bende half-orc oldum ya. BÜTÜN KARAKTER TESTLERİ APTALDIR Ah be güzelim... Ne kadar kasssanda bu bir gerçek... Burda senden başka şikayetçi olan varmı? ORCSUN İŞTE ORC!!! Head'i ORCD İLAN ETME KAMPANYASI İÇİN EL ELE! HERKEZ MESAJLARININ SONUNA İMZA EKLESİN, BÖYLECE KAMPANYAYA KATILMIŞ OLSUN!!![signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Chemical, 19 Ocak 2004 20:19 tarihinde demiş ki: Şu wastinin avatarı editliyorumda Şu bilgisayarı atmak lazım New Folder aç dedim memory bitti diyo NEDEMEK LAN! *!bilgisayara kafa atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Neutral Evil Human Sorcerer Testte ilk evil çıkan ben oldum herhalde..[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 halforc chaotic fighter[signature][hline]:tebrikz: WoW:Malice Humanrogue Uo:Nemedia Malice :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Chaotic Evil Dwarf Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 puahah cıkan seye bak neutral neutral dwarf sorcerer aslında tam bana görede dwarftan pek sorcerer olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 LG dwarf paladin :D statları 8,8,10,12,13,8.. bu ne ya?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Chaotic Good Dwarf Bard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar