DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Patice said: senko said: tatar candır ya hem et işinden, börek işinden de anlar miss Benim tatar bi arkadaşım var. Kız manken gibi. 1.78 boy, zerafet akıyo kızdan.. Ama gülünce gözleri yok. Olsun. Beni tanıştırabilirsin. Edit: sayfabaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Patice said: senko said: tatar candır ya hem et işinden, börek işinden de anlar miss Benim tatar bi arkadaşım var. Kız manken gibi. 1.78 boy, zerafet akıyo kızdan.. Ama gülünce gözleri yok. gel ona finansçı eş bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 go go guys (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Efe! Çık aradan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Evlencen mi? Oooo. Tmm o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 senko said: go go guys (tu) sana da birini bulalım gogo mogo demezsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 iyiyim ben böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 senko icin muracaat annesi abi..anne coktan ceyizi hazirlamis aportta bekliyordur..kesin abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ahahah anneme ben evlencem desem yav hehe diyip resim yapmaya devam eder istifini bozmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Dworgian said: Patice said: senko said: tatar candır ya hem et işinden, börek işinden de anlar miss Benim tatar bi arkadaşım var. Kız manken gibi. 1.78 boy, zerafet akıyo kızdan.. Ama gülünce gözleri yok. gel ona finansçı eş bulalım Olur. Eniştemiz nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Yok önce DA var. niyeti ciddiyse onu dinleyelim. Hem çocuğun geliri iyi, tipi iyi, gamer bi tek işte o da burada genel durum sdjsakl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 hiç değilse bi çay içsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 gamer den koca olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 yok DA şansını kullanmayacaksa bi resmini isteyip arkadaşa göstericem burada zaten adama nişan kurdelası yutturmaya çalışıyoruz askldjsalkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 dana22 said: gamer den koca olmaz.. halt etmişsin afedersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Ne o eskiden lan parti yapardınız, şimdi izdivaç partisi mi yapıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 cay demliyorum bitsin fiskos masasina alicam ciftleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Masakari said: Ne o eskiden lan parti yapardınız, şimdi izdivaç partisi mi yapıyorsunuz ? hepinizi everelim rahat edices Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Ben niye atlandım anlamadım. :( Efe sağolsun hakkımı aramış. O finansçı bulmuş ama ben de satınalmacıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 satınalmacı daha karizma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Daha da karizmatik olsun. Uçak parçası satın alıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DA2019 said: Ben niye atlandım anlamadım. :( Efe sağolsun hakkımı aramış. O finansçı bulmuş ama ben de satınalmacıyım. Hep bu pleyboy görünümünden kaybediyirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Niyetimiz ciddi. Yanlış anlama olmasın. Yaş 38. Ev var araba var, motor var, iş var. Kumar, sigara yok. Arada rakı balık var. Bi de gaming var. O kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 motor ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 MT-09. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar