Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSI servis

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Laptopumu (msi gs70) sanalmarketim den almıştım şimdi klavyesindeki problemden dolayı servise vermek istiyorum ama laptopun serviste haftalarca esir kalmasını istemiyorum.
Birde servis olarak servispoint diye bir firmaya yönlendiriyorlar ama iyilermidir? Arızayı araştırıken yurtdışın da hep değişim olmuş ancak burada pek güvenemiyorum özellikle kötü servis hikayelerini iyi bildiğim için. Adamlar laptopu 3 hafta esir edip bişey yapmadan geri yollarlarsa ve problem devam ederse yada yeni problem çıkarsa ne yapmak lazım.
Birde adamlar faturanın kopyasını istiyorlar sadece kargoyla yolla diyorlar ama elime hiç bir teslim tutanağı falan olmayacak nasıl işliyor bu olay? Gidip elden versem dahamı iyi? Servis süresine etki edermi?
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 kez yolladım 1. de hdd badsector vardı değiştirdiler 20 gün sürdü, 2. de pc kapandı açılmadı anakartı mı ne değiştirdiler 15 gün sürdü. ne çok iyi ne çok kötü diyebilirim, biraz yoğun bir servis anladığım kadarıyla, tamir süresi değilde sıra beklemesi uzun sürüyor.

Ben kutusuyla sadece laptopu yolladım içine şarj dahil hiçbirşey koyma dediler, arızayı anlatan bir A4 birde fatura fotokopisi koyuyorsun. anlaşmalı kargo şirketi ile bedava yolluyorsun, ama hiç biz tamir ediyoruz başladık bitirdik diye aramıyorlar sen aramazsan bitince işleri direk kargoluyorlar.

Birde ben HDD yi SSD ile değiştirdim servisten gelince, vida üstünde açmayın diyen yapışkanı vardı aradım ben SSD takıcam dedim sorun olur mu olmaz dediler taktım 2. kez gönderdiğimde biraz tırstım aslında sen açmışsın bunu garantiden çıkmış derler diye ama sorun etmediler.
Sosyal ağlarda paylaş

ne demek önemli değil.

Bende servise ilk göndereceğim zaman internette araştırmıştım çok fazla bilgi bulamamıştım, çok kötü bir durum. Sırf bu yüzden yazdım yaşadıklarımı.
akşam eve gidince istersen tam olarak kaç gün sürmüş bakıp yazabilirim 15-20 gün olayı %100 kesin değil ama en fazla 2-3 gün sektirmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

Selam,

Laptopumu (msi gs70) sanalmarketim den almıştım şimdi klavyesindeki problemden dolayı servise vermek istiyorum ama laptopun serviste haftalarca esir kalmasını istemiyorum.
Birde servis olarak servispoint diye bir firmaya yönlendiriyorlar ama iyilermidir? Arızayı araştırıken yurtdışın da hep değişim olmuş ancak burada pek güvenemiyorum özellikle kötü servis hikayelerini iyi bildiğim için. Adamlar laptopu 3 hafta esir edip bişey yapmadan geri yollarlarsa ve problem devam ederse yada yeni problem çıkarsa ne yapmak lazım.
Birde adamlar faturanın kopyasını istiyorlar sadece kargoyla yolla diyorlar ama elime hiç bir teslim tutanağı falan olmayacak nasıl işliyor bu olay? Gidip elden versem dahamı iyi? Servis süresine etki edermi?

ben sırf aynı şekilde türkiyede tamircilere güvenmediğim için MSI international'e ulaşmıştım.
Bora bey var öm atayım sana mailini, o yardımcı olmuştu Servispoint noktasında. Fena bi firma değil, gayet hani eski usül bilgisayar tamircisi gibi duruyor ama MSI'ın türkiye'deki tam yetkili servisi orası. Profilo AVM'nin arkasında bi yerlerde ara sokakta yeri. Kendim elden götürüp vermiştim sırf güvenemediğim için ama herhangi bir problem olmadı, Laptop'un pili sapıtmıştı garanti kapsamında hiç mırın kırın etmeden değiştirdiler.

ama denildiği gibi 15 gün rahat sürüyor. yaklaşık 5-7 gün sorun belirleme süreci veriyorlar. ellerinde yedek parça varsa 7-10 parça gelecek ise dışarıdan 15-21 gün arası sürüyor tamir süreci.
Sosyal ağlarda paylaş

benim makineyi ilk aldığımda lcd de dalgalanma oluyordu bir bölümde, daha ilk hafta gönderdim servise adamlar değişim veya tamirlik bir durum yok diyerek geri yollamışlardı ibişler çok sinir oldum ama öyle kullandım mecbur daha sonra azaldı o likitteki dalgalanma ve bitti gibi bişi. ekranın arkasından bastırmadıkça o dalgalanma olmuyor artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...