Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yet another zombie defense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 benziyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 yet another zombie defense çok benziyo, benim dediğimde örümcek vs gibi farklı yaratıklarda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tamam onun yerine bunu oyna kapat konuyu fsfd. adam flash oyunu soruyo burda ya nerden bilecek millet. binlerce flash oyunu var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 flash değil ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Mavardi said: abi bu oyuna benzeyen ve uzun zamandır aklımı kurcalayan of neydi dediğim bir oyun vardı. aynı burdaki gibi sağdan soldan zombidir canavardır bişeyler geliyor, bizim ana karakter oyun penceresinin tam ortasında işte etraftan gelenleri zbam zbam indiriyor. ama baya eski. bunun eski versiyonu filan olabilir mi yardım edin Crimsonland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 la bildi adam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 abi olay bu, hesap numaranı ve istediğin meblayı yaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 artık geceleri huzurla uyuyabileceğim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 humblebundle'dan bir dahaki oyun alışında 5$ ekstra hayır kurumlarına ateşlersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 tamamdır :)-D.. oh be, çatlayacaktım vallahi. çok çok uzun zamandır aklımdaydı ve ulaşamamıştım. teşekkür ederim, hafızana sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 lan crimsonland ilk okuduğum anda dicektim de ranger mage falan filan 4-5 karakter var demiş adam. wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Dynun'ın sorusunda var mage falan, o Gauntlet. Mavardi topiği hijackledi, onun sorduğu crimsonland. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 gaben razi olsun evet gauntlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kusura bakmayın vala görünce gauntlet'i benzeterekten dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 bi oyun vardı. grimsi grafikli şehirde open world gibi. sabotajlı suikastli falan bi şeydi. gta ile velvet assasin karışımıydı sanki. zeplin falan da hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 the saboteur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 oyle bi oyun yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Certhas said: the saboteur ty much. bi de sabotaj falan demişim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar