Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu kalemlik yok satiyor!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ırak savaşı sırasında çıkmıştı bu kalemlik bayadır var yani[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
kendimi o kalemligin yerinde düsünenmüyom....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
süper yapmışlar
yanlız tek kalem için olması kötü böle bolca kalem sokmak lazım onun içine[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki:
Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :)
Mesaj tarihi:
Yavaş yavaş cnm ilk aldığında bir kalem giriyo sonra sen onu alıştırıyosun 4-5 tane bile sokarsın.Zaman herşeyin ilacıdır :)
Mesaj tarihi:
said:
Angelfire, 18 Ocak 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
abi ırak savaşı sırasında çıkmıştı bu kalemlik bayadır var yani

ben de öle biliyorum.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
Beyler bu kalemliklerin Türkiye bayiliğini almış bulunmaktayım " Pandik Bush " ismindeki bu kalemliğin satış fiyatı sadece 10 ytl[signature][hline]to the victory...
Mesaj tarihi:
said:
Xcrack, 19 Ocak 2005 03:03 tarihinde demiş ki:
Beyler bu kalemliklerin Türkiye bayiliğini almış bulunmaktayım " Pandik Bush " ismindeki bu kalemliğin satış fiyatı sadece 10 ytl

ahahahaha. pandik bush. baya guzel isim :-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
hahah harikaymıs bak ya keyfim yerine geldi[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
millet o zaman ona kalem degilde baska sey .... tobe tobe neyse.:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
  • Yeni Oluştur...