Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Çok az kullandım merak ettiğim oyunlar için aldım bitirdim ve boşta duruyor şuan. Superslim modeli 500 GB Çift kablosuz joystick var kabloları faturası kutusu garantisi mevcut Kutulu pes 2013 ve gran turismo 5 var birtane daha kutulu oyun olması gerekiyordu sanki bir bakar yazarım. Cd kısmı çok az kullanıldı pes oynadık birkaç kez. Psn hesabı olarak 2 yıllık verilen beleş oyunların hepsi eklenmiş yüzden fazla oyun var yaklaşık değeri 300 lira. Hepsini birlikte 500 liraya veriyorum. İsteyen olursa eskiden kalma fat kasa ps2 var yaklaşık 60-70 dvd oyun ile birlikte onu da 200 e bırakırım beykozdayım uzaktan isteyen olursa aras kargo ile gönderirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bende de aynı özellikle ps2 var 175teleye bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Draculiablo said: Çok az kullandım merak ettiğim oyunlar için aldım bitirdim ve boşta duruyor şuan. Superslim modeli 500 GB Çift kablosuz joystick var kabloları faturası kutusu garantisi mevcut Kutulu pes 2013 ve gran turismo 5 var birtane daha kutulu oyun olması gerekiyordu sanki bir bakar yazarım. Cd kısmı çok az kullanıldı pes oynadık birkaç kez. Psn hesabı olarak 2 yıllık verilen beleş oyunların hepsi eklenmiş yüzden fazla oyun var yaklaşık değeri 300 lira. Hepsini birlikte 500 liraya veriyorum. İsteyen olursa eskiden kalma fat kasa ps2 var yaklaşık 60-70 dvd oyun ile birlikte onu da 200 e bırakırım beykozdayım uzaktan isteyen olursa aras kargo ile gönderirim selam psnde hangi oyunlar var acep? 2 yıllık beleş oyunlar dediklerin neler ben pek bilmiyorum ps işlerini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 kaç gayme? kardeşim arıyodu ps3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ps'leriniz kırılmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Liebe said: selam psnde hangi oyunlar var acep? 2 yıllık beleş oyunlar dediklerin neler ben pek bilmiyorum ps işlerini =) Far Cry 3 Metal Gear revengeance Resident Evil 5 gold edition Hitman: Absolution Bit.Trip Presents Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien Zen Pinball 2: Star Wars Pinball (cross-buy) Resident Evil: Chronicles HD Collection Galaga Legions DX Ico Kingdoms of Amalur: Reckoning Shadow of the Colossus Poker Night 2 Hotline Miami (cross-buy) Dragon's Dogma: Dark Arisen Ibb and Obb Binary Domain Grid 2 Borderlands 2 Dyad DmC: Devil May Cry BioShock Infinite Brothers: A Tale of Two Sons Metro: Last Light Payday 2 Remember Me Tomb Raider Lone Survivor: The Director's Cut (cross-buy) Thomas Was Alone (cross-buy) Batman: Arkham City Stealth Inc: A Clone in the Dark (cross-buy) Castle of Illusion Starring Mickey Mouse Pro Evolution Soccer 2014 Skullgirls Encore Puppeteer NBA 2K14 Sly Cooper: Thieves in Time (cross-buy) Mutant Mudds Deluxe (cross-buy) Dead Space 3 Doki-Doki Universe (cross-buy) Vessel Crysis 3 Dragon's Crown (cross-buy) Fez (cross-buy) Proteus (cross-buy) Hoard PlayStation All-Stars Battle Royale (cross-buy) Sportsfriends (cross-buy) Batman: Arkham Asylum Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara Rainbow Moon (cross-buy) Spelunky (cross-buy) Frozen Synapse Prime Luftrausers (cross-buy) Contrast Resogun Don't Starve Outlast Dead Nation: Apocalypse Edition Mercenary Kings Stick It to the Man! PixelJunk Shooter: Ultimate (cross-buy) Trine 2: Complete Story Doki-Doki Universe (cross-buy) Strider TowerFall: Ascension Fez (cross-buy) Road Not Taken Sportsfriends (cross-buy) Velocity 2X (cross-buy) Dust: An Elysian Tail Pix the Cat (cross-buy) Spelunky (cross-buy) Escape Plan (cross-buy) SteamWorld Dig (cross-buy) The Binding of Isaac: Rebirth (cross-buy) Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition Secret Ponchos InFamous: First Light The Swapper Zen Pinball 2: Star Wars Pinball (cross-buy) Machinarium Rayman Origins Hotline Miami (cross-buy) Sine Mora Oddworld: Stranger's Wrath HD Soul Sacrifice Sonic & All-Stars Racing Transformed Urban Trial Freestyle Smart As... Street Fighter X Tekken ModNation Racers: Road Trip Lone Survivor: The Director's Cut (cross-buy) Unit 13 Thomas Was Alone (cross-buy) Stealth Inc: A Clone in the Dark (cross-buy) PixelJunk Monsters: Ultimate HD Velocity Ultra Surge Deluxe Limbo PixelJunk Shooter: Ultimate (cross-buy) Sly Cooper: Thieves in Time (cross-buy) Terraria Mutant Mudds Deluxe (cross-buy) Doki-Doki Universe (cross-buy) Muramasa Rebirth Dragon's Crown (cross-buy) Fez (cross-buy) Metrico Proteus (cross-buy) Joe Danger PlayStation All-Stars Battle Royale (cross-buy) TxK Velocity 2X (cross-buy) Pix the Cat (cross-buy) Rainbow Moon (cross-buy) Spelunky (cross-buy) Escape Plan (cross-buy) Luftrausers (cross-buy) SteamWorld Dig (cross-buy) The Binding of Isaac: Rebirth (cross-buy) The Hungry Horde Bunların çoğu crossbuy yani ps4'te de oynanabilir Liste kabarmasın diye bukadarını yazdım çok daha fazla oyun barındırıyor ek paketler de var onlarca Ps3 fazla kullanılmadı kırılmadı kılcal çizikler haricinde sıfırdan farksız. Ps2 de zamanın 100 dolarlık çipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Vingthor said: kaç gayme? kardeşim arıyodu ps3 500 Lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Yok mu alan? Dolar uçtu fiyat aynı kaçırmayın boşta duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Cihaz hala kutusunda alıcısını bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 adam colugun cocugun rizkini oyunlara gommus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 senko said: adam colugun cocugun rizkini oyunlara gommus fazla birşey değil 300-400 lira bi yatırım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2015 Sonunda paticiğe bişey satabildim... Satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pareax Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Ürünü dün teslim aldım (ps3), herşey düzgün çalışıyor - ilanda söylendiği gibi. Her şey için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar