Zikko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Merhaba arkadaşlar, masaüstü pc almaya karar verdiğim için fazla olan pro'mu satmak istiyorum, sürekli masaüstü gibi klavye ve mouse takılarak kullanıldığı için ürün sıfır gibi, ek olarak aldığım gün speck koruma kılıfı almıştım onu da veriyorum. çizik vs. hiçbir yerinde yoktur. ilgilenenlere resimlerini de atabilirim. türkiyeden mağazadan alınmıştır, garantisi kutusu her şeyi verilecektir. MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2013) Processor 2,4 GHz Intel Core i5 Memory 8 GB 1600 MHz DDR3 Storage 256 GB ssd Graphics Intel Iris 1536 MB Fiyat olarak 3150 düşündüm, tavsiyelerinize açığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 istanbul - üsküdarda oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 apple kodunu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 nick ve satılan ürün uyumsuzluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 o paranın üzerine biraz daha konulur yeni çıkanlardan sıfırı alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 http://store.apple.com/tr/buy-mac/macbook-pro?product=MGX82TU/A&step=config# ürünün yenisi "4.4k" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 600 700 lira zam geldi tüm mac'lere. Kol gibi şu an fiyatlar. Yurtdışı fiyatları da dolar yüzünden yine kol gibi. Özetle şu an mac falan alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar