Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 beynini yere at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 melisa çayı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Maedhros said: benimde bu threadden vardı sanki işten ayrılıp 1 aylık tatile çıktım güzel bi reset geldi ama tekrar dolmaya başladı çok değişen bişey yok yani :D :)-D sayfa başına ~3 ciddi cevap baya kötü ya şunu 5 yapsanız olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Ben ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 benim de kafam cok bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Red said: mutlu masaj hala devam mı ya. kaliteli varsa öneri alırım. en son lise 1'deydim sanırım böyle mutlu masajlar modaydı gitmiştik 1 defa. gittiğimiz mekana polisler mutlu baskın yapıp kapatmıştı. biz ordayken değil tabi önceden sdf. daha da gitmediydik. lan önceden kapattılarsa siz boş mekana mı gittiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bi kız bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 oldun said: aikido ögren aikododan bir cacık olmaz abi gidin cimnastik yapın aikido yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ginaly said: jatomide mutlu son başlamış, fyi&a pls. 4sq de surekli orda checkin yapan bi cıvır ekli bende yoksa ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Kafayı meşgul eden nedir? Kimsede sormamış yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 yok abi niye sorsunlar çözüm seksmiş işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 niye soralım? kafadaki sorunu paylaşmak isteyen yazardı zaten. illa sormak mı lazım "nedir problem?" diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 bi tek ram kullanımı %90lara çıkmış gibi hisseden ben miyim yahu? 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 hadi tmm sorayım nen var kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 calimero said: Red said: mutlu masaj hala devam mı ya. kaliteli varsa öneri alırım. en son lise 1'deydim sanırım böyle mutlu masajlar modaydı gitmiştik 1 defa. gittiğimiz mekana polisler mutlu baskın yapıp kapatmıştı. biz ordayken değil tabi önceden sdf. daha da gitmediydik. lan önceden kapattılarsa siz boş mekana mı gittiniz? biz gitmeden 1-2 gün önce mi ne basmışlar sdfs. esnafa sorduk abi burdaki yer noldu diye geçen kapadılar demişti. geri dönmüştük. o zaman ayfon mu vardı lan gugıla yazak x masaj salonu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 red amcam ya anlat anlat daha nereler tarlaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 pontipati said: bi tek ram kullanımı %90lara çıkmış gibi hisseden ben miyim yahu? 3 bir hafta öncesine kadar benzer durumdaydım seninle. hala tam atlatabilmiş değilim. sabah uyanınca insanın kafa normalde boş olmalı. yok abi bir süredir sabahları takip edemediğim yoğunlukta düşüncelerle uyanıyorum. çoğu önemsiz hatta bir çoğu kurgusal. ama bu insanı gün içinde çok kötü etkiliyor. zihnin o berraklığı kaybolunca gerçekten odaklanmak çok çok güç bir olay oluyor. benim sorunum önümde işe başlamak için 3 aylık bir sürenin olması, ama bu 3 aylık sürenin çok çok verimli geçmesinin gerekmesi. eve tıkılı kalınca da iyice çöktüm. çalışamaz oldum. zaten ciddi bi dikkat bozukluğu sorunum var oldum olası bu sefer iyice dağıldım. bu durum duygusal boşluktan da kaynaklanabiliyormuş. sana tavsiyelerim; 1- öncelikle meditasyon olayını dene. özellikle gece yatmadan yaparsan sabaha büyük oranda daha rahat uyanıyorsun mental olarak. 2- psikiyatr gidersen dayıyor ritalini. 1 ay kullan gel bakalım neymiş ne değilmiş diyor. ilk aldığım gün gerçekten ciddi bir tesiri oldu ve çok rahatlattı. ancak bunun sürekli bir çözüm olması düşünülemez. neticede kırmızılı reçeteli kimyasal bir ilaç. 3- duygusal anlamda boşlukta olabilirsin. sen tam olduğunu, eksik bir şey olmadığını düşünebilirsin ama insanlık hali dikkat etmediğin bir sorun vardır vs. ya kendine biraz zaman ayır dinle kendini ya da psikologdan yardım al. 4- bir önceki sayfaya yazmıştım melisa çayını dene bence. ama gün içinde çok abartma zira çok uyku yapıyor. Eyyormlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 pontipati said: Selam patiler :P Uzun süredir kafamda bir doluluk var, yaptığım işlere konsantre olamıyorum. Boğuluyorum resmen. Gezmek, farklı meşguliyetler bulmak, içmek vs. denedim hep. Yok olmuyor, bir türlü kafamı boşaltamıyorum. Ne yapmak lazım böyle durumlarda? Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler :) belli ki issizsin. is bul. kafanda en azindan isle ilgili seyler olur. ya da yeterince yorulursan kafanda birsey kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar