stimpak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 taeguk kullananlar için büyük hizmet 3rd parti vs. olmadan hemi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 6 tane skill var zaten aktif kullandığın bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 6.6% yi aşınca niye stacklenmiyor orayı anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 %6.6yı aşınca skill kaynak kullanmaz oluyor, kaynak harcamadığı içinde set bonus çalışmıyor. %6.6'da muhtemelen 1 falan harcıyor. Olay adamın kurduğu set aslında, o set sürekli ve hiç boşluk bırakmadan skill spamlamayı gerektirdiği için adam böyle çözüm bulmuş. Sonuçta normal şartlar altında 3sn süresi olan bir buff sık sık düşer, el diğer skillere basarken buff'ı sürekli arttıran skilli arada kaçırabilir. Ama bu durumda gem 74 kere stacklamaya izin veriyorsa o buff sürekli 74'de sabit olarak durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bu tartışılıyodu banbable mi değil mi. taeguk için yardırıyodu millet bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Sparkcaster said: 6 tane skill var zaten aktif kullandığın bu ne ya Bilek ağrısı,Karpal tünel sendromu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 E abi iyi de böyle de hareket ve normal atak için basılı tutamıyorsun, basılı tuttuğunda buff düşüyor. Daha beter bilek ağrısı karpal tünel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 auto cast ile çok daha rahat oluyor, mause orta tuşta bende force move var (diabloda default mu yoksa bir ara benmi tanımladım hatırlamıyorum) arada ona basıyorum mause sağ tuşta da Dashing Strike var hareket etme hiç problem olmuyor. Patch 2.2.0 çıkana kadar rahat rahat kullanın ondan sonra taeguku rafa kaldırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 ben salladim gitti bu gem i. cekilir gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar