Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 İstanbul için, rahatça satranç oynanabilecek bildiğiniz/gittiğiniz/önereceğiniz mekanlar var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kadıköyde kesin vardır ne kadar bohem bohem yerler varsa orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 vardı benim taksimde gittiğim 2 yer. aynı anda kapandılar. biri galatasarayın yanında girinceydi. diğeri peranın ordaydı. arkadaşımla gideceğim oynayacağım diyosan yine var büsürü yer. ama o eski 'selam oynamak ister misiniz?' diyerek insanların karşısına oturduğun yerler kalmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 senko said: kadıköyde kesin vardır ne kadar bohem bohem yerler varsa orda kadıköy den ben de şüpheleniyorum ama internette çıkan sonuçlar genelde abidik gubudik. dedim belki birince elden önerecek vardır. Vingthor said: arkadaşımla gideceğim oynayacağım diyosan yine var büsürü yer. nereler oralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 nerde eski taksimler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 diyarbakır'da kahvehanelerde satranç oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 galatasarayda konak kebabin yaninda vardi bi yer ust katlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Lancelion said: galatasarayda konak kebabin yaninda vardi bi yer ust katlarda. noted! danke. daha daha var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 abi şöyle. satranç kafe kendi başına ayrı bir olay. ama arkadaşınla oynamak istiyosan heralde taksimde 50 kafede falan vardır. en basiti bu kafe pi'nin oralarda yada ne bileyim thalesin oralarda falan gırla satranç seti olan cafe var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 kadıköyde de art cafe vardı ama yani şu an nedir adı bilmiyorum. yıllardır gitmedim. ve hiç dikkat etmedim bi daha bu arka odanın sırasında kimyonun çaprazı gibi. köşk vardı 3 katlı işte orda vardı satranç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 anladım. direkt satranç kafe bulmak biraz daha zor o halde. düşününce, aradığıma daha yakın olan, direkt satranç konseptli kafe elbette. ama bulamazsak böyle satranç takımı olan biryerle idare edeceğiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 klupler var. ama o kluplerde sadece liseliler var. bide bazen çok afedersiniz eline ağzına veriyolar adamın. ABİİYİYİMDİYİLMİABİİİ falan diyo. kızamıyosun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 15 milyonluk şehirde bir kafeyi ayakta tutacak 1000-2000 satranç sever bile olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 sorma ya nereye gitsem millet tavlaya saldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 satranç ne ya köylü müsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Vingthor said: vardı benim taksimde gittiğim 2 yer. aynı anda kapandılar. biri galatasarayın yanında girinceydi. diğeri peranın ordaydı. arkadaşımla gideceğim oynayacağım diyosan yine var büsürü yer. ama o eski 'selam oynamak ister misiniz?' diyerek insanların karşısına oturduğun yerler kalmadı sanırım. sen bu gittiğin yerlerin adını hatırlıyorsan yazar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 hiç hatırlamıyorum malesef. üniversitede oynadım en son satranç o zamandan beri sadece nette oynadım. ama dediğim gibi işte taksimde urban'ın yanında vardı satranç kafe orası gitti. ondan sonra galatasarayın yanından tophaneye giden sokakta aşağılarda vardı 2 tane onları bilemiyorum şu anda ama zaten görürsün yani bi cafede board game varsa satranç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Vingthor said: klupler var. ama o kluplerde sadece liseliler var. bide bazen çok afedersiniz eline ağzına veriyolar adamın. ABİİYİYİMDİYİLMİABİİİ falan diyo. kızamıyosun da. valla ben olsam kızardım tekme tokat girerdim sen de baya yumuşamışsın görmeyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 gelip çayımı içiyolar patatesimi yiyolar hiçbirşey diyemiyorum. hehe güzel dimi benim çayım ne güzel içtin diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 briç oynayan var mı ya ben öğrenmek istiyom ama nasıl olur fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 briç e bende varım. baya merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 böle yıllarca büyük klüpte briç oynamış falan bir arkadaşı vardı babamın. bende böle bi niyetlenmiştim şey demişti 'sürekli beraber oynadığın takım arkadaşı lazım yoksa hiç girişme' ne kadar doğrudur bilmiyorum nasıl korktuysam hiçbir fikrim yok briçle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ya abi bunun kulübüne ya da eğitim veirlen yerine gitmek lazım sanırım.Orada bir grup-çevre kurup oradan yürücen briç oynamaya. Çok hastası var briçin ama nası öğrencem bilemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 briç klüplerinde kaybedenleri penetre ediyorlarmış abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 beyler briç diye heveslenmişsiniz ama briç oynayabilmeniz için yıllık gelirinizin bir limitin üstünde olması lazım aylık 6k 7k kazanarak briç oynamaya yetemezsiniz sorry :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar