Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satranç Kafe

Grego

Öne çıkan mesajlar

vardı benim taksimde gittiğim 2 yer. aynı anda kapandılar. biri galatasarayın yanında girinceydi. diğeri peranın ordaydı.

arkadaşımla gideceğim oynayacağım diyosan yine var büsürü yer. ama o eski 'selam oynamak ister misiniz?' diyerek insanların karşısına oturduğun yerler kalmadı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

kadıköyde kesin vardır
ne kadar bohem bohem yerler varsa orda

kadıköy den ben de şüpheleniyorum ama internette çıkan sonuçlar genelde abidik gubudik. dedim belki birince elden önerecek vardır.

Vingthor said:

arkadaşımla gideceğim oynayacağım diyosan yine var büsürü yer.

nereler oralar?
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

vardı benim taksimde gittiğim 2 yer. aynı anda kapandılar. biri galatasarayın yanında girinceydi. diğeri peranın ordaydı.

arkadaşımla gideceğim oynayacağım diyosan yine var büsürü yer. ama o eski 'selam oynamak ister misiniz?' diyerek insanların karşısına oturduğun yerler kalmadı sanırım.

sen bu gittiğin yerlerin adını hatırlıyorsan yazar mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

hiç hatırlamıyorum malesef. üniversitede oynadım en son satranç o zamandan beri sadece nette oynadım.

ama dediğim gibi işte taksimde urban'ın yanında vardı satranç kafe orası gitti. ondan sonra galatasarayın yanından tophaneye giden sokakta aşağılarda vardı 2 tane onları bilemiyorum şu anda ama zaten görürsün yani bi cafede board game varsa satranç oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...