senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 pulkas said: Oyle oyun klasinda aletler esek olusu gibi oluyor.Tasirken boynun belin omzun agriyacak.Araba falan yoksa direk heder eder adami.Arabayi park ettigin yerle gittigin mesafe uzunsa gene heder. Okuldayken masaustu gibi klavye monitor mouse baglayip altinada sogutucu koyup hp pavilion bir aleti masaustune cevirmistim.Guzel yani aleti alip okula gitmek isteyince kablolari sokup atiyodum cantaya.Zamanla hayattan yilmaya basladim.Evden metroya 5 dk metrodan okula 5 dk mesafe var.O aleti 5 dk icin bile tasimak zulm yani.Bi ufak subnotebook aldim sonra bu iskence daha fazla cekilmemeli diyip.Uzun sureli gidip bi arkadasta falan sabahlayacaksam memlekete donerken falan aliyodum hp yi yanima.Onun disinda makale okumak icin falan direk ufak notebooku aliyodum yanima ki kitaptan hafif bi aletti. Amac yari mobil bi yasamsa, uzun sure tek bir noktada yasamayacaksan falan notebook yari mobil hayatin bas taci.Simdi isimdeyim gucumdeyim bi masaustu aldim.Yasadigim yer sabit.Sirkettede bir macbook var.Sehir disi is gorusmesi cartcurt bir is varsa aliyorum macbooku yanima.Onun disinda masaustu oyun moyun icin yetiyo zaten. Sırt çantası kullanın postacı çantası omzunu kırar insanın. Ben 5 seney yakın 17 laptop taşıdım her yere. Şu anda da iş laptopu 15 inç yada personel laptopum 17 boyunda 15 inç taşıyorum sıfır problem yaşıyorum. Bildiğin Avrupa'yı gezdim sırtımda laptopla arabada bırakamadığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hanimi alisveris merkezine gotururken laptop u hangi bahane ile yanina aldin ben onu merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bone seninki öğrenilmiş çaresizlik olmuş babs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 totemic said: hanımla alışverişe gidip kendini starbucksa nasıl atabildin? taktiği verir misin? Abi senelerimi verdim. Arkasında dolaşıp ensesinde yürüdüm bıktı benden artık. Alışverişe gidiyoruz git starbucksa otur diyo hatta çıkarken laptopunu al diyo o seviye alışverişten soputtum asfafasfas. HAcı direk oyun oynamak için alıyorum. KEndi öneriyo zaten rahat alışveriş yapabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 senko said: bone seninki öğrenilmiş çaresizlik olmuş babs bekarsin sen gailba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bu arada hanımı alışverişe götürmek şöle oluyo. Erenköyde oturuyosun CEvahire yada ne biliyim MAll of IStanbula gitmek istiyo mesela ok diyosun arabay binip gidiyosunuz. Ha kendi gidemez mi gider. Ama araba varken otobüslerde sürünmesin hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 dota bile atıyodun la sen moda kafede sdf BonePART said: senko said: olm laptopta nasıl oyun oynuyorsunuz ben onu anlamıyorum zaten. Aga nargilede raid yapmış adamım ben. Saçma sorular sormayın forumda. aSFASFASDAS. LAptoptan çok güzel oyun oluyo. Desktrop için masa lazım sandalye lazım o lazım bu lazım. HAftasonu hanımı alışveriş merkezine götürüp star bucksta dünya fetheden adama zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Gladmir said: senko said: bone seninki öğrenilmiş çaresizlik olmuş babs bekarsin sen gailba :) fazla belli oluyor dimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Hacı ben Moda kafede single palyerda MMORPG'ye kadar her şeyi oynadım. Ulaşla bi döem sadece oyun oynamaya gidiyoduk. LAptop huzur o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 zevk meselesi o ya benim ufak ekranda kod yazasım bile gelmiyor nerde kaldı oyun oynamak eski kafalıyım ben, bana bilgisayar dedin mi koca ekran koca klavye+mouse lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 O ayrı bi zevk ama benim gibi bağımlı adama gelmiyo o işler. Mutsuz olyurum 2 ayrı bilgisayarım olunca. Sürekli yanımda taşımam gerekiyo ikisinide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ben henüz laptopu AVM'ye götürme seviyesine gelemedim. Tebrikler Bone. Umarım bir gün hanımlar alışveriş yaparken starbucks'da lan party atan erkekler grubu kurabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Hacı dedim ya kendi diyo al diyo artık. Sıkıldı kafasında gezmemden çünkü. GEzip mızıl mızıl yapıyorum sürekli çünkü sıkıldım gidelim bitmedi mi hala işin diye afasufasuhfua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ankaranın bana kattığı tek olumlu yan kızlardan daha fazla avm'lerde dolaşabilmem oldu sanırsam. 1 saat banana republic'te durabiliyorum didik didik ederek mağzayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 vixtor diye alırsın dayarlar victoriayyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 aldım ya bu arada. 3200'ye msi sırt çantası satıyolardı, hediye laptobu varmış yanında. baktım fena diil. aldım. kötü mü aldım iyi mi aldım normal mi aldım bilemedim. keşke ülkedeki bütün siteler adam gibi fiyatını yazsa da ben de EVET NORMAL ALDIM falan diyebilsem. ama 10 bin lira olan fiyata 8k indirim yapıp 2k'ya ürün satıldığı için bizde hep, fiyatlar hep bi muamma. neyse artık seneye topiği uplar, BEN ETTİM SİZ ETMEYİN falan yazarım. veya klasik olumlu dönüt olan BEYLER MAKİNE CANAVAR AKŞAMA KADAR OYUN OYNADIM ISINMADI diye şeederim. msi'yi emesay diye mi okuyoz mesei diye mi bide? yoksa mesai'deki gibi uzatmalı meseei diye mi. mesih? jesus confirmed. 10/10 would buy again. no ragrots. damn faggots. sold me overpriced shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 EM ES AY Ucuzu.com dan baksaydın bi ürüne netten en ucuz nerde satılıyo görürdün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Buysa 3200'e iyi almışsın http://www.cimri.com/dizustu-bilgisayar/en-ucuz-msi-ge60-2pc-400xtr-laptop-notebook-fiyatlari,746304 hatta baya iyi almışsın güle güle kullan kliksa.com dan olmasıda güzel akmaz kokmaz sabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 güzele benziyo hayırlı olsun sağlam bi sogutucu al altına koyacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 TheRiverBelow said: aldım ya bu arada. 3200'ye msi sırt çantası satıyolardı, hediye laptobu varmış yanında. baktım fena diil. aldım. kötü mü aldım iyi mi aldım normal mi aldım bilemedim. keşke ülkedeki bütün siteler adam gibi fiyatını yazsa da ben de EVET NORMAL ALDIM falan diyebilsem. ama 10 bin lira olan fiyata 8k indirim yapıp 2k'ya ürün satıldığı için bizde hep, fiyatlar hep bi muamma. neyse artık seneye topiği uplar, BEN ETTİM SİZ ETMEYİN falan yazarım. veya klasik olumlu dönüt olan BEYLER MAKİNE CANAVAR AKŞAMA KADAR OYUN OYNADIM ISINMADI diye şeederim. msi'yi emesay diye mi okuyoz mesei diye mi bide? yoksa mesai'deki gibi uzatmalı meseei diye mi. mesih? jesus confirmed. 10/10 would buy again. no ragrots. damn faggots. sold me overpriced shit. http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html?opf=p2511,p2673 o değilde fiyatlar aşırı derecede uçmuş. yazın 870m versiyonu 3600dü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bunlar 970m ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 3000 küsür lira verip 850m ekran kartlı laptop almak...Lan bu ülkede zengin olmak çok kolay valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Bide dolar inanılmaz uçtu. 2.1 lerden 2.4 lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar