Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 pancamoyu oynayan eleman gerçekten eski cosa nostra enforcerı falandı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Buldum diziyi izlemeye başladım,ilk sezon bitti,fena değil sert bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Silphatos said: pancamoyu oynayan eleman gerçekten eski cosa nostra enforcerı falandı galiba olabilir bak HBO sever oyle seyleri mesela the wiredaki deaconda eski uyusturucu saticilarindanmis o bolgedeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 http://www.chuckzito.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Popeye said: Silphatos said: pancamoyu oynayan eleman gerçekten eski cosa nostra enforcerı falandı galiba olabilir bak HBO sever oyle seyleri mesela the wiredaki deaconda eski uyusturucu saticilarindanmis o bolgedeki şunu duyduğumda şok olmuştum ya. inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 "HBO dizisi" etiketini ilk çıkaran dizilerdendir heralde. Kerim Said'den sonra günlük hayatta dindarları şakirtleri falan gördükçe "wtf is this shit" diye geziyordum ben dizi bitince ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Ne sansliyim izlememistim simdi geberene kadar seyrediyoruz.. 4. Sezona gectik an icin 3 gun oldu baslayali, muhtesem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Silphatos said: Hiç kaçırmam Oz'u ama bu haftakini izleyemedim.Said öldürülmüş olru mu böyle iş ya :(.Önce Adebisi şimdi Said geberdi Oz'un tadı kalmadı :P .[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage >Grynn Iceheart - Ethernass >Grynn Uth Xare - Quaxis >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 2003'ten sevgilerle kanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Niye yaptin ki bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 abi çok ayıp ama gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 of çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Banlansa yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Kitliyorum konuyu, spoiler'dan temizleyemem. İsteyen yenisini açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar