Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 merhaba, pcyi tvye bağlayıp 3d film izlemeye çalışıyorum ancak vlcde altyazı ortada gözüküyor, yani yanyana stereoscopic değil. Dolayısıyla tvyi 3dye ayarladığımda alt yazı çorba oluyor. Bunu nasıl ayarlarım bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bendede aynı sorun var ev ahalisini kör ediyordum azdaha :) sağ göze verdim altyazıyı. 20 dk dayanabildik sonra altyazısız izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 bi software var adını hatırlamıyorum ama normal subtitleları 3d'ye çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Yok o tvden izlemek için embed filan. Vlcdeki ayarı bulamadım pot player indirdim onda altyazıyı stereoscopic yapma ayarı var oluyo. Vlcdeki ayarı bilen varsa anlatsın güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 3d için farklı bişi varmı bilmiyorum ama normalı force subtitle postion değil mi? // Hatta: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Kmplayer yuklersen bu sorunu cozebiliyorsun altyaziyi sag tus ile istedigin gibi 3d versiyona entegre ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Ben vlcde yapmak istiyorum. Başka playerda zatrn yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Dragonfire said: 3d için farklı bişi varmı bilmiyorum ama normalı force subtitle postion değil mi? 3d icin saga sola kaydirmak degil cift altyazi cikartmak gerekiyor. Onun ayarini ariyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 TV ne bu arada? Kendi içinde 3D Subtitle render yapamayan o tv'yi almasın insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Tvnin boardunu kullanmıyorum. Pcyi bağlıyorum. Tv samsung Ue55h6500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Eğer izleyeceğin 3D film Side-By-Side veya Over-Under ise 3D-Subtitler ile yapabilirsin. SRT formatındaki altyazıyı alıp .sub ve .idx formatında iki dosya olarak çıkarıyor. www.softpedia.com'dan indirebilirsin. Ancak polarized 3D ise bu işlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar