sostizm Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 eee cankhan, kimse süper kahraman olmak kolay olacak demedi :D Dile kolay 1000lerce clock öldürdük. Takımın kilit noktalarından biriydi ama rad-debuf olmasa burnumuzdan gelirdi bu TF. Gerçi kim olmasa olmazdı sanki :). Bir blaster daha olsaydı (tunch 1 balster daha almıştı gerçi ama yarı yolda kaybettik) çok daha hızlı bitebilirdi.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Tekrar yapalım ama positron olmasın. Lağımlarda gezmekten nefret ediyorum..!!!...
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 hmm bundan sonraki TF "sister psych" (ismi böleydi sanırım). Talos Islandda başlıyor. level aralığı 21-27. bilginize sunarım.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Anlaşılan bu hafta adasu'yu pas geçip TRT 3 ile oynayacağız... Maazallah, yabancı tankerler falan alır yerimi, bakamaz size, üzülürüm. yetişip geleceğim.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L33 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L16
Erchamion Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 İlla begrezeni kastıracaksınız yani..
Keyzar Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Uzun süredir bu kadar hoş vakit geçirmemiştim oyunda. Katılan herkese teşekkürlerimi iletiyorum bende. Nice yeni organizasyonlara:)...[signature][hline]City Of Heroes... Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 50/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 Keizar: Warshade-LvL ?
to5un_II Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben hayatta 21 olamam =([signature][hline]Yahu benim asıl paticik username'i To5uN'du hatırlıyom şifreyi giremiyorum o yüzden! Uhuhu! --- Liirhyks, Wookie Master Ranger/Swordsman (SWG, Eclipse) --Retired Iceball, Level 49 Briton Cleric-Buffbot (DAoC, Excalibur) --Retired To5uN, Level 14 Elec/Elec Blaster (CoH, Justice) --Baydi =( Fanti, Level 10+ Invul/EM Tanker (CoH, Justice) --Kasıyoruz işte...
tunch Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ?? boş :D [signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 22 --- [b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam) [Bu mesaj tunch tarafından 18 Ocak 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Tonec Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Ooh organizasyonlar tam gaz devam, ben keyzar'dan gelişmeleri sürekli alıyorum, son günlerde baya hareketlenmiş anladığım kadarıyla oyun... synapse da bitmiş, artık yeni hedef respec sanırım :) eden triali es geçmeyin =) Hepinize iyi oyunlar arkadaşlar...![signature][hline]Zebris LvL45 Ice/Ice Blaster TRT 1 LvL9 Dark/S.R. Scrapper Abla LvL30 Fire/Emp Controller
Öne çıkan mesajlar