Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne ya

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Grego said:

sırf şu stajyer mevzusunu unutturmak için başka birşey patlatacağım da, tutuyorum kendimi.

abi pati unutmaz. devrim doğru dio. 2 yıl önceki komşu mevzusu dedik, bulunup pastelenmesi 5 dkk aldı.

sen daha güzel konularla onu unutturmazsan "grego ve stajyer" torunlarımıza masal olur
Sosyal ağlarda paylaş

bugün fotokopi makinasını kiraladığımız kadın ile mail trafiği gerekti. baktım soyadı değişmiş, konuşmanın sonunda tebrikler, mutluluklar diledim. nerden diledim abv. kadın meğersem boşanmış. huge,pottery.

bak sırf konu değişsin diye verdiğim kişsel detaya bak. değiştirin artık, emeğe saygı.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

bugün fotokopi makinasını kiraladığımız kadın ile mail trafiği gerekti. baktım soyadı değişmiş, konuşmanın sonunda tebrikler, mutluluklar diledim. nerden diledim abv. kadın meğersem boşanmış. huge,pottery.

bak sırf konu değişsin diye verdiğim kişsel detaya bak. değiştirin artık, emeğe saygı.

ahahahaha çok başarılı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

dlskajdslakdjs olsun boşanmasını kutlamışsın işte. gerçi mesaj verio gibi de olmuş olabilirsin beware.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...