DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Efe :D (tu) (tu) (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 sırf şu stajyer mevzusunu unutturmak için başka birşey patlatacağım da, tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Ya patlat sen. Biz onu kolay kolay unutmayız. Başka şeylerle dikkatimizi dağıt. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 DA2019 said: Efe :D (tu) (tu) (tu) (tu) ben aslında stajyere ne oldu onu da merak ediyorum da şş çaktırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Yeni sms yok mu stajyerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Dworgian said: DA2019 said: Efe :D (tu) (tu) (tu) (tu) ben aslında stajyere ne oldu onu da merak ediyorum da şş çaktırma Onu hepimiz merak ediyoruz. Hesapta kovacaktı, kaç gün geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: sırf şu stajyer mevzusunu unutturmak için başka birşey patlatacağım da, tutuyorum kendimi. biliyoruz abi kendini nasıl tuttuğunu stajyer konusundan ASHDHAHAHAHSDIAUHAHUEHHEAÖAFEOÖPAFOÖPAEGŞİ.CASLÖASLŞÖCİŞDASZFVB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: sırf şu stajyer mevzusunu unutturmak için başka birşey patlatacağım da, tutuyorum kendimi. abi pati unutmaz. devrim doğru dio. 2 yıl önceki komşu mevzusu dedik, bulunup pastelenmesi 5 dkk aldı. sen daha güzel konularla onu unutturmazsan "grego ve stajyer" torunlarımıza masal olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 yannız konu nasıl bir anda gregoda patladı yine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 eki eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 DA2019 said: Yeni sms yok mu stajyerden? yok, o son mesajdan sonra kapandı konu. sizde açık kaldı sadece. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 o stajyer de untuulmaz yani ben olsma şirketi üstüne yapardım sen yine ekmeğini taştan çıkartmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bugün fotokopi makinasını kiraladığımız kadın ile mail trafiği gerekti. baktım soyadı değişmiş, konuşmanın sonunda tebrikler, mutluluklar diledim. nerden diledim abv. kadın meğersem boşanmış. huge,pottery. bak sırf konu değişsin diye verdiğim kişsel detaya bak. değiştirin artık, emeğe saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 HAHAHAHAHA GERİZEKALI HAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 ee kocası da yok işte bir engel kalmamış sen de hep olumsuz düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Olya abramoviç bile kurtarmaz bu durumu ahaggffadga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 nerden bilecem olm, soy kütüğünü mü takip ediyorum akdjfbsfgb. sensin giriziki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 bosanmisa 2 ay zaman tani bir kafasini toplasin. sonra vur. affetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 AHAHAHAHIJGHEAKGDSAHFGAADS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 forumca beni her iletişimde olduğum dişiyle seviştirme çabanızı takdir etmeye korkuyorum yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 onun da ihtiyaclari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: forumca beni her iletişimde olduğum dişiyle seviştirme çabanızı takdir etmeye korkuyorum yeminle. erkekle mi deniyelim diyorsun ? sevistirme cabasini ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 dana22 said: Grego said: forumca beni her iletişimde olduğum dişiyle seviştirme çabanızı takdir etmeye korkuyorum yeminle. erkekle mi deniyelim diyorsun ? sevistirme cabasini ? sen deneme arap. sen hiçbirini deneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: bugün fotokopi makinasını kiraladığımız kadın ile mail trafiği gerekti. baktım soyadı değişmiş, konuşmanın sonunda tebrikler, mutluluklar diledim. nerden diledim abv. kadın meğersem boşanmış. huge,pottery. bak sırf konu değişsin diye verdiğim kişsel detaya bak. değiştirin artık, emeğe saygı. ahahahaha çok başarılı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Grego said: bugün fotokopi makinasını kiraladığımız kadın ile mail trafiği gerekti. baktım soyadı değişmiş, konuşmanın sonunda tebrikler, mutluluklar diledim. nerden diledim abv. kadın meğersem boşanmış. huge,pottery. bak sırf konu değişsin diye verdiğim kişsel detaya bak. değiştirin artık, emeğe saygı. dlskajdslakdjs olsun boşanmasını kutlamışsın işte. gerçi mesaj verio gibi de olmuş olabilirsin beware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar