Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acayip smac basarim

micha

Öne çıkan mesajlar

eveett cidden cok guzel smac basiyorum.caddebostan sahilde bir pota bu sekilde k1r1lmis ve az daha birinin kafasina dusmekten son anda donmustur.
aranizda normal potaya basmayi deniyip.yapamiyan veya yapipta hissettigi duygulari anlatabilecek varmi.
bir kere file ye elim takilmisti 3 gun parmagimin agrisindan duramamistim.
ama cok zevkli bir olay ruzgar ve cat diye pardon sak diye gelen ses ozellikle =)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
micha, 16 Ocak 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
eveett cidden cok guzel smac basiyorum.caddebostan sahilde bir pota bu sekilde k1r1lmis ve az daha birinin kafasina dusmekten son anda donmustur.
aranizda normal potaya basmayi deniyip.yapamiyan veya yapipta hissettigi duygulari anlatabilecek varmi.
bir kere file ye elim takilmisti 3 gun parmagimin agrisindan duramamistim.
ama cok zevkli bir olay ruzgar ve cat diye pardon sak diye gelen ses ozellikle =)

walla bilmiyorum hic egilmis cembere belki basarım :D.aslında iyi zıpalrım ama denemek lazım caddebostandaki potaların boyunu hatırlasam keske[signature][hline]icqmsn
cs:mutos[cVk]

Sosyal ağlarda paylaş

ben bi 1.89umda takımı bırakınca esneklik fln hiçbişi kalmadı basamıyorum artık..biraz çalışsam eskisi gibi olurda..[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki:
merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Burdada bi pota war alçak falan üstünde smacızı s*kim yazıyo..
bas bakalım hadi.[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

1.75 boyum var hentbol sayesinde zıplama yeteneğimi geliştirdim.Bu yüzden vince carter ı seviyom.Okulda gizli gizli sandalye koyup smaç basıyoduk çift el koydum bi kaçkere kiçbiri girmedi ama birinde bütün salon inledi kilo(70) bende yere yapıştım[signature][hline]İmzasını bulmayan adam:(
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 100 kilo civarındayım ama hala panyaya değecek kadar uçabiliyorum.Nerdeyse smaç basıcam utanmasam.

Kiloma göre hayvan gibi hareketliyim.Bel kaymasından ölücem yakında veya bacaklarım kopacak =)

niye mi anlatıyorum ?? çünkü en uzağa ben zıçabiliyorum
[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 16 Ocak 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

burada komiklik ve espri yapmaya calisan arkadaslari ben cem yilmazin derslerine gitmelerini tavsiye ediyorum.Ukalalik yapanlarda eger topic i sevmediyseniz yallah cinler yallah kis kis cinler kis kis diyorum.
adam gibi tartisacaz surda sen bunudam1 yapt1n vay be falan meselesi degil.yapan varsa anlatsin yasadigi duyguyu paylassin dedik.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...