Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 mimarın eli[signature][hline]http://golge-i-khan.deviantart.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 ilginç[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 fikir çok hoş.. bi de resmin çözünürlüğü biraz daha yüksek olsa mütiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 B vitamini eksikliği, çatlar damarların böyle.[signature][hline]I want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 son bi haftadir masamin üzerinde duran bir tükenmez kalem var. hep birseyler ciziyorum elime, aklima bi anda geliverdi (southpark episode 1 izlerken hemde )[signature][hline]kötü bir tasarımcıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 cok hosuma gitti. baska birsey yazasim yok cok yorgunum :)[signature][hline]Everyone sees what you seem to be, but few know what you are. -Niccolo Machiavelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 anlatmak istedigi ne abi? bende de var boyle odak noktası olmayan resimler [evat sonunda cuceye hak veriyorum] vantilator, bulutlar falan. burada nedir abi odak noktası. neyi anlatmaya calıstın. veya anlatmak istedigin seyi anlatabildin mi, veya anlatmak istedigin sey anlamli mi. nebliyim ben bisey gormek isterim resme bakınca.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 17 Ocak 2005 09:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 ilginç olmuş böyle bi şeyin maketini/heykelini yapcaksın aslında çok ilginç olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Anlamadım ama güzel olmuş. Biraz daha netlik ister.[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 aman tanrım sadece iki kelime yazmış!!! gölge.. gölge kendindemisin!!!!!![signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 herkese teşekkürler : ) ahahah volfi neyse elvyn cim sadece bir deneme idi ama şöyle diyebiliriz: bir proje'i bitirdiğinde; inşaat mühendise vermeden önce sırf çizgilerle ifade ediyorsun yapıyı. Yapıyı çiziyorsun. Burda da mimar(iç-mimarım ama hece fazlası oluyor : ) ) kendini çiziyor (tükenmez kalemle) Kendini tasarlıyor. Zaten bilgisayar hebesi değil sadece fotorafın negatifini aldım; noise için biraz blur attım bir de auto levels. Asil bence arkada ki klavye zayif kalmis, ama elin tükenmez kalemle çizdikten sora çok sızladığından sonra bir daha denerim diyorum. Odaklanma tamamıyla rastlantısal benim fotoraf kazmalığımdan.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 mürekkebi elinden nası çıkardın peki sonra hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Naptın abi eline hehe bütün mürekkebi harcadın heralde :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 zaman dostlar zaman. bir iki günde çıktı: )[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar