BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Yapmayın etmeyin. Pişman oldum ben, keşke yedek çıkarttırsaydım orjinal. 3Gde kopmalar falan oluyor bu akşam alıcam mecbur. Bu da uyarı olarak kalsın burada. Yanlışlıkla donanıma açmışım bu arada. Mobile yollarsanız başlığı daha iyi olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ben eşşek kadar olanı m7 için kestirdim, sonra kalanı m8 için kestirdim, 10 yıllık kart hala çalışıyor das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Ben kestirince bir kısmı uçtu kartın. Bende de m8 var şimdi 3Gde kopmalar oluyor. Bu akşam alıp kartı denicem. Telefonda bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 karttandır. ben turkcell'e gittim bana bir sürü ayak çektiler. "KESİNLİKLE YAPMIYORUZ, YASAK" diye. ulan dedim daha birkaç ay önce geldiğimde kestiniz, o zaman yasak değildi şimdi mi yasak oldu. sizin iyiliğiniz için söylüyoruz falan dediler ki haklılar yani, bu kesme işleminde özellikle senin bahsettiğin 3g kopma olayı çok oluyormuş. ben hattımı aldığımda 16 yaşımdaydım, haliyle babamın üstüne almak zorunda kadım, 12 yıldır kendi üzerime geçirmediğim için hala babamın adına kayıtlı hahaha yeni sim kart vermiyor peachler, pederde antalya'da olunca "ya istiklal ya ölüm" diyerek kestirdim, şansımı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Benimde durum aynı. Kestirdiğim akşam bayiye söyledim babamın üstüne kart nasıl çıkartırıcam diye, yedek sim kartta gerek yok ona dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 kart sahibi olmadan kart çıkartamazsın turkcell'de durum böyle en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar