Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 arkadaşlar bu konunun yerini bulamadıım için buraya yazdım siz zeki insanlarsınız bilirsiniz IGRPING.DLL dosyası şu aana kadar bööle bi sorun çıkmamıştı nedir bu yeni bişii mi eklendi acaba uo ya o doyayı bana buraya yada mailime atabilir misiniz pls... [email protected] buraya atarsanız daha çok sevinirim çünkü hotmail haala açılmadıı için bayaa kasıyo yani açmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 gönderdim e-mailine umarım alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Kusura bakma arkadaşım hotmail service serveri yanıt vermıor o yüzden gonderemıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi eğer bi web siten varsa ona eklesen update yapsan ben ordan çeksem yada [email protected] a yolla bekliorum hade saol tekrar... :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 ya bana bide sphereitem_ore.scp yi buraya yazabilecek varmı ingotlara tıklayınca menu açılmıyo bunu nasıl halletcem bu scp de bozukluk oldu sanırım... bunu da alabilirsem sevinirim pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaDBoY59 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Google'da arat bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 abi oke saol buldu da çok yvş yüklüycek şimdi siteler yavaşladı ya... neyse...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 halletıysen iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 yok abi hallolmuyo google da aradım buldum ama siteler açılmıyo ordaki tüm.com lu sitelerde sorun var cezayir depremi yüzünden... mailime atabilirseniz sevinirim.ç..[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Kimse hemen cevap vermek veya yollamak zorunda degil, biraz sakin mesaj atar misin? Dunyanin mesajini sildirmeyin insana ya. Yok bende oyle bir dosya.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 kızmanı gerektircek bi durum yoq benim sadece cma ve c.tesi oynamama izin var ve bi günüm boşa gitmesin die inatla istiorum baggio bilmeden konuşma pls eğer yanlış bişey yaptıysam dikkatlice uyarabilirsin böyle kızgınlık halleri yanlış bir editör olarak yapamaman gerekir en azından...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bir topic icine yarim saat icinde 5 tane 'hadi gonderin ya hadi hadi pls pls lordum 50gp' diye mesaj atarsan kizmami gerektirecek bir durum olur, madem bu kadar acele lazim git kendin arastir azicik, yok kasamam diyosan da otur bekle.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 mesajımı öğlen attım ve ikinci mesajı en erken 1 saat önce attım bunda yanlış ne? sadece yollar mısınız dedim eğer bi ödül aldıysan onu da haketmen laazım baggio sana laf etmiyorum yanlış anlama şu aana kadar bana her konuda yardımcı oldun ama burda da sadece yardım etmeni istedim dll dosyası nı yollamanız konsunda ayrıca google da aradım ve ordaki tüm sayfalar sorunlu... açılmıyo...onun için bu kdr ısrar ettim ama siz yardım etmek yerine laf sokuşturuyosunuz... tmm yardım etmiycekseniz sorn deil...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bende yok oyle bir dosya dedim ama mesajin sonuna kadar okumaya sabredemedin sanirim gecen sefer, ben sadece isteme tarzindan bahsediyorum, kimse hemen yollamak (hatta herhangi bir zaman yollamak) zorunda degil. Ha bu 'odul'u almadan once de yardim ediyordum ben insanlara, avatarim madalyam hedem yokken de birsey farketmiyordu, sagdan soldan abuk subuk laflar sokmaya calisma lutfen.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 asla amacım öle bişi deil sadece sinirlenmeni gerektircek bişi yoq burda bi dosya istedim ve isteyen yollar isteyen yollamaz kendi bilcee iş isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü kara demişler ama artık ilgilendirmio neyse ayrıca konuyu kapatalım özür dilerim oke? kavga çıksın istemiorum uzatılcak bi konu da deil özür dilerim tekrar...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 baggio en altta yazdıklarımızı sil istersen konu değişti...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar