pulkas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Mavericksden upgradele yosemite hackintosh yapmistim.Uzun suredir kullaniyorum.Apple bos durmuyo bu arada.Ara ara updateler geliyo.Bunlari kuramiyorum dogal olarak.mavericksde bi kere kurmayi denedikten sonra acamamistim aleti. Su haliyle alet stabil.Kurdugumdan bu yana update yapmadim hic.Tarayici olarak safari kullaniyorum.Safari icin genelde ayri update cikariyolar ama son updatei genel update in icine gommusler. Velhasili bu update isleri nasil oluyo?Bu konuda deneyimi olan var mi?0 dan kurulum yapmak istemiyorum acikcasi.O kextleri bi daha sec falan cok sancili geliyo.Kesin orada da bi hata yapiyorum ya.Kurulu sismtemdeki kextleri nasil listeleyebilirim?Native olanlari degilde multibeastle kurduklarimi.Multibeasti acinca hic bir secenek secilmemis bir sekilde aciliyo.Tekrar acip bakayim listeye gibi bi durum soz konusu deil yani. Bu update isleri cok sikintiliysa, update notificationindan nasil kurtulabilirim?Arada cikiyo sagdan yanlislikla basicam diye korkuyorum. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 maclerin update bu kadar sıkıntılı mı yahu? bende alayım diyorum bir adet ama bilemedim şimdi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Mac kullanmiyor arkadas PC ye Mac OS X kurmus o yüzden sorun yasiyor yoksa update yapmak cok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 hackintosh demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Lectre said: maclerin update bu kadar sıkıntılı mı yahu? bende alayım diyorum bir adet ama bilemedim şimdi :O Windowstan daha sancisiz macin update isi.Mevzu hackintosh olunca her updatete butun kextler(bunlar driver) overwrite oluyo.Apple verdigi kextlerle senin konfigurasyonundaki donanim bir olmadigi icin oturup bu donanimlar icin driverlar hazirladilar 3. parti kisiler.Mesela intel wireless adaptorler icin bildigim calisan bir kext yok.intel chipsetli wireless adaptorlu aletlerde wirelessdan feragat ediyosun mesela illa hackintosh yapicam dersen.etc etc... Ben bu update isini becerememekten korkuyorum acikcasi.Yapmasamda olur ya kaza clickine kurban giderim diye korkuyorum bu sefer.Bi bilen aydinlatsin su topigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar