corap Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya ben runuo ve frameworku indirdim ama script bilmem ne yok bulamadim her nese yaw serveri kurdum bana admin acc kurulsunmu dedi ewt dedim tmm dedi serveria o acc giriyorum ama ne spawn ne item ekliye biliyorum napacam? nasi admin olcam...[signature][hline]Herkes konuşur ama asıl önemli olan SUSMAKTIR... Raul Gonzalez(WoW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 adminsindir zaten sadece komutlar icin . deil [ kullanacan spawn icin spawner koyacan... public class CommandHandlers { public static void Initialize() { Server.Commands.CommandPrefix = [; Properties.Register(); bu yazanı . ile degistir istersen script/commands/handler...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corap Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya .add spawner fln yaziyom ama olmuyo ne item ne spawner hiç bişey ekliyemiyorum sadece backpack dolmuyo stamina mana fln azalmıyo ama yaratık fln yok nasi koycam[signature][hline]Herkes konuşur ama asıl önemli olan SUSMAKTIR... Raul Gonzalez(WoW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 cunku . ile deil "[" ile komutları girecek sayet bunu noktaya cevirmek istersen yukarda nasıl olacagini soledim..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corap Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 yaw yaptımmdedini ilk başta [ bunla da yaptım [add spawn skeleton yazıyom hiç bişey olmuyo yada [add// yazıyom olmuyo deliricem...[signature][hline]Herkes konuşur ama asıl önemli olan SUSMAKTIR... Raul Gonzalez(WoW) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 [add spawn olmaz şöle olur; [add spawner hede veya spawner değilde spawn ekliceksende [add hede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar