Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silmaril Uo

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

her şey sıfırdan yazılmış ve server açılmadan önce hiç denenmemiş gibi adeta. söylemiycem dedim tuttum bu zamana kadar ama sistemlerin çoğunda düzeltilebilir hatalar çıkıyor. open beta zamanına denk gelmişiz

yavaş yavaş düzeliyor tabi hepsi en azından
Sosyal ağlarda paylaş

tiLi said:

bi yeni dancına girseydik öyle çıkardın

iyi güzel diyorsunda tili, anlık zevkler arasam candy crush tarzı oyunlar oynardım sanırım.

boş vakitlerimde 1 - 2 saat birşeyler kurup geliştirebileceğim, üzerine ekleyebileceğim bir oyun olarak uo oynayayım diye düşündüm lakin çok amatör gidiyor bu ekip (@bellow: darılmaca,gücenmece yok)

neyse; uo üzerinden drama dönmesin :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sürü şey hızlıca düzeltiliyor abi ? Ben sorunu anlamadım. Disq kit düzeltil, o düzeltildi vs. Gördüğümüz her şeyi hızlı bir şekilde düzeltmeye çalışırken farklı yenilikler eklemek için bir yandan da script yazıyoruz, yaratıklar yazıyor, hikayeler yazıyoruz. Bazı hataların düzeltilmesi geç sürüyor ama düzeltiliyor elbet. Oyundan bu kadar soğutacak hangi hata düzeltilmedi merak ettim ?
Sosyal ağlarda paylaş

ne alakası var?

kimse kimseye ne yapıp ne yapmayacagını söyleyecek konumda değil.

ayrıca ''amatör'' kelimesi bir hakaret değildir, butthurt e gerek yok.

ps: demiş bulundun. ^^

@Bellow;

abi gerek oyun içinde page atarak, gerek foruma yazarak bildirdim zaten bir çoğunu. Benim göremediğim başka şeyleride diğer arkadaşlar bildirmiş ama sorun bu değil.

Beta bitmek üzreyken başlamıştım sanırım oynamaya, o zamandan beri hiçbir benefit gütmeden gördüğüm hemen hemen tüm problemleri, anormal olan şeyleri aktarmışımdır.

Şunu da belirteyim; server yeni açılan bir servera göre fena değil.
Bir bok atma kampanyası yürütüyor ya da başka bir serverla arka planda sevişiyor da değilim.

Eleştiri kabul etmek güzel birşeydir.
Samimiyet, iyi niyet ve edepsizliği ayırt edebilmek de gerekli birşeydir.

ps: iyi ki drama döndürmeyelim dedim sfsdf

neyse yahu, herkesin işi gücü var.

İyi Oyunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

İşte serverın son hali. PK olarak Brit köprüde bile adam bulamamanın sebebi.

Yönetim uyuma, oyuncuya sahip çık :)

Ben de daha bir warlock kasıcam ama, yine de dummy ler kaldırılsın istiyorum. Herkes 10 tane char mı fullesin yani GZ'de. Şu ortalığı bir karıştırın artık.

Sosyal ağlarda paylaş

Bakalım. Healing kastığını düşünürsek, warrior, mage ya da warlock kasılıyor. Bunlar biter tailer, bowcraft, bs, tinker vs ne varsa herkes herşeyi kasar. Biraz da sıkıntıdan. Aksiyon yok, bari atayım makroya arka planda birşey olsun diyor insan.

Ben de makroya ikinci bir scribe attım az önce.

Belki bi warlock atarım, snuçta heal + poi dummy var, tek yapmam gereken 3-4 bin night shade alıp makroya bırakmak. Aktif 10-15 dk oynayarak dummy de GM heal ve poi olunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...