Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bellow bu gidişle player arttıramayacaksınız. gerçi artık amaçlarınızdan birinin bu olduğundan da şüpheliyim. çok fazla irili ufaklı, çok az bir zaman alarak düzeltilecek hata ve bir sürü optimize edilmesi gereken şey varken saçma sapan işler yapıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 her şey sıfırdan yazılmış ve server açılmadan önce hiç denenmemiş gibi adeta. söylemiycem dedim tuttum bu zamana kadar ama sistemlerin çoğunda düzeltilebilir hatalar çıkıyor. open beta zamanına denk gelmişiz yavaş yavaş düzeliyor tabi hepsi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Disguise kiti ilk günden beri soyluyom Bi yapmadınız yahu. 10 dakika disguisemi olur yahu. He bu bir şikayet değil, gerekirse disguisesizde oynarız ama koymuşunuz o kadar boşa gitmesin diye diyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 1 hafta aradan sonra döndüm ve hala mallıklar had safhada. I am out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 bi yeni dancına girseydik öyle çıkardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 abi nebuladan sonra delaylar çok garip geldi hee bugün biraz adam kestikte dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 tiLi said: bi yeni dancına girseydik öyle çıkardın iyi güzel diyorsunda tili, anlık zevkler arasam candy crush tarzı oyunlar oynardım sanırım. boş vakitlerimde 1 - 2 saat birşeyler kurup geliştirebileceğim, üzerine ekleyebileceğim bir oyun olarak uo oynayayım diye düşündüm lakin çok amatör gidiyor bu ekip (@bellow: darılmaca,gücenmece yok) neyse; uo üzerinden drama dönmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 maivresnon said: abi nebuladan sonra delaylar çok garip geldi hee bugün biraz adam kestikte dsgf Uzun diyorsun di mi ? Bana öyle geldi en azından, mevsimler geçiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Bir sürü şey hızlıca düzeltiliyor abi ? Ben sorunu anlamadım. Disq kit düzeltil, o düzeltildi vs. Gördüğümüz her şeyi hızlı bir şekilde düzeltmeye çalışırken farklı yenilikler eklemek için bir yandan da script yazıyoruz, yaratıklar yazıyor, hikayeler yazıyoruz. Bazı hataların düzeltilmesi geç sürüyor ama düzeltiliyor elbet. Oyundan bu kadar soğutacak hangi hata düzeltilmedi merak ettim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 yada neyse derdimde demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 ne alakası var? kimse kimseye ne yapıp ne yapmayacagını söyleyecek konumda değil. ayrıca ''amatör'' kelimesi bir hakaret değildir, butthurt e gerek yok. ps: demiş bulundun. ^^ @Bellow; abi gerek oyun içinde page atarak, gerek foruma yazarak bildirdim zaten bir çoğunu. Benim göremediğim başka şeyleride diğer arkadaşlar bildirmiş ama sorun bu değil. Beta bitmek üzreyken başlamıştım sanırım oynamaya, o zamandan beri hiçbir benefit gütmeden gördüğüm hemen hemen tüm problemleri, anormal olan şeyleri aktarmışımdır. Şunu da belirteyim; server yeni açılan bir servera göre fena değil. Bir bok atma kampanyası yürütüyor ya da başka bir serverla arka planda sevişiyor da değilim. Eleştiri kabul etmek güzel birşeydir. Samimiyet, iyi niyet ve edepsizliği ayırt edebilmek de gerekli birşeydir. ps: iyi ki drama döndürmeyelim dedim sfsdf neyse yahu, herkesin işi gücü var. İyi Oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Yok meraktan sordum. Bazı şeyleri gözden kaçırıyoruz unutuyoruz veya düzeltip güncellemelere yazmıyor vs gibi problem yaşıyoruz bizde :) . Herkes insan sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 oyuna 23 sene sonra tekrar dönsem napmam gerekiyor tam olarak ? nerden indiricez sizin servera falan nasıl bağlanıcaz sitede herşey varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 olm bırakmayın şu oyunu ya, bak guild kurmak için çabalıyorum, kime kuracam ben guildi kendim tek kale maç mı yapacam kalenin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 oyundaki karakterin ne ve nasıl bir guild kurcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Daha karar vermedim ama tek basima da karar vermek istemiyorum. Kurdugum zaman, katilacak arkadaslar ile bu konuda tartisabiliriz. Ama benim aklimda kabaca Order/Chaos ya da Pk guildi olmak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 ne seçersen seç farketmez ki zaten rakip olmayacağı için aodkjsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 WaNTeD said: ne seçersen seç farketmez ki zaten rakip olmayacağı için aodkjsfg olduğu kadar o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Hic oynamayana bu saatden sonra nasil gelir sizce fallout 2 artik kotu geliyor mesala grafiksel olarak burdan ölçü birimi bu iste asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devamsutu Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Über sabırlıysan oynarsın değilsen, girer 5 Dakka sonra çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 İşte serverın son hali. PK olarak Brit köprüde bile adam bulamamanın sebebi. Yönetim uyuma, oyuncuya sahip çık :) Ben de daha bir warlock kasıcam ama, yine de dummy ler kaldırılsın istiyorum. Herkes 10 tane char mı fullesin yani GZ'de. Şu ortalığı bir karıştırın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 kasma bitince millet actiona cikacak iste az sabret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Bakalım. Healing kastığını düşünürsek, warrior, mage ya da warlock kasılıyor. Bunlar biter tailer, bowcraft, bs, tinker vs ne varsa herkes herşeyi kasar. Biraz da sıkıntıdan. Aksiyon yok, bari atayım makroya arka planda birşey olsun diyor insan. Ben de makroya ikinci bir scribe attım az önce. Belki bi warlock atarım, snuçta heal + poi dummy var, tek yapmam gereken 3-4 bin night shade alıp makroya bırakmak. Aktif 10-15 dk oynayarak dummy de GM heal ve poi olunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 15 dk da GM Heal mı ?!?, nasıl kasıyosunuz abi onu öyle, sabahtan beri healing makrosunda, 30 dan 57 e anca geldi healing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Aktif oynayarak demek istedim. Heal için hiçbirşey gerekmiyor ztn. 1 bandaj yetiyor. Ekrana bakmana gerek yok, karakterin ölmediği sürece. Poi için de 2-3 tur nightshade alacaksın o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar