Abus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Arkadaşlar nihayet dün akşam bir oturdum 3 filmide ardarda izledim.Ve bence 3 filimde çok güzel.Sonra IMDB.com a girdim ve şunu gördüm ilk filim 1. , ikinci filim 3. fakat serinin son filmi top 250'ye girememiş bile nedendir sizce bu?[signature][hline]Love is Divine
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Yeni bir film olduğu için. Godfather 1 1972 Godfather 2 1974 Godfather 3 ise 1990 yapımdır. (Yanlış kalmadıysa aklımda) Çocukluğunda 1 ile 2'yi izlemiş adam çok beğeniyor. Ondan sonra 15 sene sonra 3. sü geldiği söyleniyor adama. Adam da seviniyor, çok şey bekliyor, bulamıyor. Sen ise hepsini üstüste izlemişsin. :) Ondandır heralde. (Bana büyükten küçüğe sırala deseniz 2>1>3 derim.)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Yok abi 1 ezer bence.. Marlon abimiz yeter.. 3. filme gelince, ilk ikisiyle kiyaslayinca kotu geliyor hakkatten.. Bi de olayin biraz boku cikmis oluyor, yani adam asmis bi baba olmus falan filan.. Yukselisini izlemek daha zevkliydi bence. :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 1st part her türlü ezer diğerlerini bence de.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 birincisinde marlon un olması çok üstlere çekiyor bende şahsen 1.yi ve 2.yi daha çok sewdim[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:-)
eldar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ya copo kızını oynatıyodu kızı da batırıyordu işi
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Özlüyoruz..[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
screamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 said: eldar, 11 Ekim 2004 22:10 tarihinde demiş ki: ya copo kızını oynatıyodu kızı da batırıyordu işi Batırmak ne demek rezil etti seriyi[signature][hline]Lil'Alur for Shar
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 turkçesini yeni izledim. içimdeki çevirmenlere karşı olan nefret daha da arttı. o neydi öle ya. teyzemin sesi daha iyi olurdu. mahfetmişler don carlione yi.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 evet karpuz doğru söylüyor aradan uzun bir süre geçtikten sonra insanlar aradıklarını bulamıyorlar filmde[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 SPOİLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Şimdi 1. flimin başında adamın kızının çenesi fln kırılmış borcu oluyor ya sonra Don borcunu ödemesini istiyor orda ondan ne istiyor onu anlamadım??
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 abus kiniyorum seni bu yasa geldin daha yenimi izledin![signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 bu akşam TGRT de var izlersiniz ama tgrt deki dublajlar çok kötü ne yazıkki[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 rezalet ya düblajlar :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
screamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Fredo Fredo Fredooooooo !?!?!?!??[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
screamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bu arada filmde oynayanların yüzde 80 i ölmüş[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 SPOİLERRRRRRRRR 2. FLİM HAKKINDA Ya bu Mike neden kardeşi Fredy yi öldürtüyor birde diğer Fredie mi ney fbi tarafından tutulan o neden intihar ediyor manyak mılar bilgi fln sızdırmıyorda bırak yaşasaydı
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 [spo1=to grom]Fredoyu 3. filmde öldürüyor öldürme nedenlerinden biri birinci filmde olan otel satın alma bölümünde ailenin yanında olmayışı yani ayip be, 2. neden ise 3. filmde yinemicheal dan habersiz işler çeviriyor onun zararına olucak şeyler ölümüne sebep verecek türden neydi hatirlamiyom[/spo][signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Tşklerde hayır abi öldürüyor ya 2. flimin sonunda balıkçı teknesinin orda
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 2. filmde olabilir ama 2. de genelde vito nun gençliği var abi.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Oha spoiler'lar havada uçuşuyor. Bir tag kullanmak çok mu zor? [spo1=Fredo]Bu arada Fredo 2. filmin sonunda ölüyor. 3. filmde ise 2. film hatırlatılıyor.[/spo][signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Tamam neden ama adam birşey yapmadıki
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 [spo1=Dıt.]Nasıl bir şey yapmadı ya? Satıyor ya abi resmen filmin başında?[/spo][signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok!
Apache Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Maedhros_Laorx, 11 Ekim 2004 22:11 tarihinde demiş ki: Özlüyoruz.. gelmez bir daha öyle bir baba.. özlüyoruz.[signature][hline]shinsetsu desu..satılık half-life2
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Valla birşey yapmadı birtek kumarhane olayında ortamı sakinleştirmeye çalıştı başka bi suçu yok oda suç değil
Öne çıkan mesajlar