fenn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 26 bin başlangıç fiyatıdır onun. Şöyle orta yollu ekipman ilave edersen bulur 35 bini. Ben sanmıyorum tüketici lehine bir şey yapacaklarını. Keşke 26 bin olsa da almayı düşünsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bi başka yerde ya da başlıkta görmüştüm galiba aktarayım; devlet neden üretsin ya da teşvik etsin ki? 25k liralık araçtan 15K vergi alıyor. üreticisi bile o kadar kâr etmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 herşey para değil devletin paraya ihtiyacı yok çalışan insana para kazandırmaya ihtiyacı var Kendi arabanı yaptığın zaman, orda çalışan insanlar zaten dolaylı yoldan hayvan gibi vergi getiricekler. Bide tabi dış borcun olmayacak. Mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar