Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orkide ne kadar?(çiçek)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet 100 milyona süslenmiş güzelleştirilmiş bir şekilde yollattırdımda

acaba çokmu kaçtı?

çok özel olduğu için tabi..

özel nadide ve sevdiğiniz insana özel bir çiçek olduğunu söylemişti bi kaç arkadaş

pek anlamamda çiçekten :)
Mesaj tarihi:
para boşa gitmiş :)
şaka şaka orkide güzeldir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Legioner Young Nightblade

Mesaj tarihi:
geneLde hastaLara yoLLanır diye bir söyLem vardır haLk içinde ama...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 18 Ocak 2005 21:01 tarihinde demiş ki:
15-20 santim vardır zannedersem.

Benim bildiğim 30-35cm oluyor onlar ama...
Sen de orkide mi diyordun ben onu anlayamadım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
normal bi fiyat o merak etme sırf tek oalrak 75 ytl ye satılıyo zaten susudur hedesidir fln birazda luks bi yerden aldıysan normal takma kafana...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.
Mesaj tarihi:
Valal pederle valide ne zaman kavga etse peder akşam eve direk orkideyle gelir :) Çok hoş çiçektir iyi etmişsin ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
mesajları okumadım ama..

orkide icin 100milyon helede süslenmis bir halde ve gönderim ile gayet iyi bir rakam normal yani ve iyi bir secim ona buna kulak asma sen doğru yapmissin güzel yapmissin[signature][hline]imza, tAKA

AAL' 05
Mesaj tarihi:
Kusura bakma ben actigin konunun sacmaligini biraz olsun gor istedim ..
Cicegi yollamissin , parasini yazmissin ; bizler burda boyunu mu tartisicaz 15 cmdir 20cmdir die ..
Cicegi verip 100 milyon verdigin yeri ararsin " kardesim nedir bu sebzenin boyu " dersin ; cevabi alirsin ..
Kusura bakma ama " Birinie orkide aldim cok guzel , 100 milyon verdim kendisi cok ozel " diye thread acarsan ; buranin public bi forum oldugunu , herkesin hur cevap yazma hakkini dusunmen gerekir ...
Genede seni kirdiysam kusura bakma ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 21 janvier
  • Yeni Oluştur...