Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 1'i oynadım bi tek ben, biraz işte liseli ergen muhabbetleri baydı yer yer. merak uyandırıcı bişeyler oluyor ama o kadar az ki etkisine giremiyorsun. diğer partlar iyi diyorlar demek ki sonra güzelleşecek. indirime girerse oynayacağım ben de. ha bir de partlar çok kısa zaten. 1,5 saatte fln bitti. oynayacaksan hepsini almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bunu oynayacaginiza dreamfall chapters oynayin zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 butterfly effect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 epso dört.. muazzamdı.. akşam olsada bitirsem oyunu. birde bu bir diziye benziyormuş bilen var mı hangi dizi bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 dizisi çıkıcak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 lazim olan varsa bende var complete season. takaslariz biseylerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 baya boktan oyun ya ben hic sevmedim. hikaye de dandik, anlatım da. cok yavas ilerliyor bla bla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 sonu tatmin etmedi denmis de o build upa tam oturan bi son da olmaz yani. sonunda chronos boss fighti olsa yine yarattigi beklentiyi dengeleyecek bir sou olmaz boyle bir hikayenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Güzel oyun. Beni sarınca hızlı hızlı bitirdim. Şimdi de Twin Peaks izlemeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=CrOEMPa9ExE https://store.steampowered.com/app/845070/The_Awesome_Adventures_of_Captain_Spirit/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar