Killer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 bu yetersiz gss muhabbeti için bunu halletmem lazım da var mı daha önce halleden? mezun olduktan sonra diplomayı denk göstermek için yapılan prosedürü gördüm de okurken nasıl yapılıyo. var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Zamanında almıştım denklik belgesi. Bununla ilgili tek hatırladığım şey, İstanbul Cağaloğlu'ndaki ofislerinde halledemeyip, Ankara'ya göndermişlerdi. Gittik bakanlık mıdır, müdürlük müdür neyse işte, birkaç saatte hallettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 denklik belgesi değilmiş o ya aradım sordum. tanıma belgeseymiş. yöke dilekçe yazıyosun ben burda okuyorum vs diye onlar tanıyosa üniversiteyi ona göre bi dilekçe geri yolluyolar onu götürüyomuşın. salak karı orda denklik menklik iş çıkardı on tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Kabataş'taki sgk binasında yapıyorlardı o işleri en son. Ellerinde bir klasör var, o klasörde ülkelere mi ne ait dilekçe örnekleri var; onları alıp bir şeyler yapıyorlar. Ben de 4 sene önce mi ne uğraştıydım, bayağı bir olmaz vs. dediler; dosyada okulun ismi çıkınca 30sn falan sürdüydü sanırım imzalar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 döndüm ben ya estonyaya şu linkteki dalgayı yapmam lazım. var mı daha önceden yazan? ne isteiği bulunayım ya da bişey mi sormam lazım dilekçede anlamadım http://www.yok.gov.tr/web/denklikbirimi/okul-tanima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar